Δημιουργία πολεμικής αφίσας και λογοτύπου!

Αφίσα the Expendables

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και το μάθημα για το Adobe Photoshop είναι εδώ! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία Hollywood ταινία την οποία αν και ακόμη δεν έχω δει, ωστόσο έχω ήδη θαυμάσει το cast! Φυσικά μιλάω για την ταινία "οι Αναλώσιμοι" ή στα αγγλικά "the Expendables". Στο σημερινό μάθημα photoshop θα ανακαλύψουμε πολλά κόλπα τα οποία θα μας εξοπλίσουν με νέες τεχνικές δημιουργίας αφισών και λογοτύπων τα οποία "παίζουν" αυτή τη στιγμή στον κινηματογράφο!

Μάθημα Photoshop

Αφίσα the Expendables

Το σημερινό μάθημα photoshop διάρκειας 75 λεπτών θα σας δείξει πόσο καταπληκτικά δυνατό και μοναδικά απλό είναι το Adobe Photoshop! Θα συνδυάσουμε πάνω απο 20 διαφορετικές φωτογραφίες και διαφορετικές τεχνικές για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μπορούσε να είναι και καλύτερο από το αρχικό αποτέλεσμα της ταινίας.

Σκοπός μου μέσα από αυτά τα μαθήματα είναι να σας βάλω ενεργά στην διαδικασία δημιουργίας επαγγελματικών project τα οποία έχουν πληρωθεί αδρά! Έτσι εδώ στο teachme.gr δεν αρκούμαστε στο να δείχνουμε τεχνικές, αλλά καθημερινά θέλω να σας δώσω κορυφαίες ιδέες και λύσεις σαν το σημερινό μάθημα photoshop!

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα στο μάθημα photoshop της Παρασκευής!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Χιλιάδες μαθήματα και εκατοντάδες μοναδικές τεχνικές οι οποίες θα σας οδηγήσουν απευθείας πολλαπλά ανώτερα επίπεδα δημιουργίας και επαγγελματικής εκπαίδευσης! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε και εσείς σαν Premium στο teachme.gr και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Για περισσότερα παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος