Δημιουργία ηχητικών εφέ!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και όπως γνωρίζετε έχουμε μάθημα αφιερωμένο στο video & animation! Σήμερα θα ασχοληθούμε (μετά απο μεγάλο διάστημα) με ένα απο τα πιο σημαντικά συστατικά ενός video, φυσικά μιλάω για τον ήχο και ιδιαίτερα για τα ηχητικά εφε! Σήμερα θα πιάσουμε το Adobe Audition και θα ξεκινήσουμε μία νέα εποχή στο teachme.gr, εκείνη της δημιουργίας ηχητικών εφέ και επεξεργασίας φωνής & ήχου! Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην δημιουργία video και ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα που γνωρίζουν ελάχιστοι στην "πιάτσα"!

Μάθημα Adobe Audition

Το σημερινό μάθημα Adobe Audition αποτελεί πρακτικά τον "πρόδρομο" των επόμενων μαθημάτων στο teachme.gr αλλά και των ιδιαιτέρων μαθημάτων τα οποία θα έρθουν μέσα στο καλοκαίρι. Το Adobe Audition είναι ένα κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας και επεξεργασίας ήχου ενώ το πολύ σημαντικό του χαρακτηριστικό και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα προγράμματα ήχου, είναι ότι λόγω της καταγωγής του (Adobe) μπορεί να συνεργαστεί άψογα με το Premiere αλλά και άλλα Adobe προγράμματα! Έτσι σήμερα πρακτικά καλωσορίζουμε στην παρέα μας το Adobe Audition και στην συνέχεια θα δούμε πολλά και ενδιαφέροντα μαθήματα γύρω απο το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά και την επεξεργασία ήχου γενικότερα!

Ποδοσφαιρική Ατμόσφαιρα άμεσα!

Το σημερινό μάθημα το οποίο θα μας βάλει στον κόσμο του Adobe Audition CC, σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό και ξεχωριστό! Σήμερα θα προσπαθήσουμε και εν τέλει θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε "Ποδοσφαιρική Ατμόσφαιρα" χωρίς να έχουμε κανένα "επαγγελματικό ηχητικό δείγμα" γηπέδου, κόσμου, συνθημάτων κλπ. Απλά και μόνο με μία φωνή (την δική μου) και διάφορα άλλα κόλπα τα οποία θα αναλύσουμε στο μάθημα, θα δημιουργήσουμε ηχητικά εφέ τα οποία θα "παντρέψουμε" στο Adobe Audition με σκοπό την γενική "Ποδοσφαιρική Ατμόσφαιρα" εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος