Μαγεύοντας με το "Displacement Map"!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και επιστρέφω στο Adobe After Effects με ένα πολύ ξεχωριστό μάθημα με θέμα τα "Video Effects"! Σήμερα θα ασχοληθούμε με την επεξεργασία στατικών γραφικών και πόσο εύκολα θα τα μετατρέψουμε σε "ζωντανά" δημιουργήματα τα οποία ξαφνικά αποκτούν βάθος!

Μάθημα After Effects

Κατά το παρελθόν έχουμε δει αρκετές τεχνικές επεξεργασίας εικόνας με στόχο να δώσουμε "πνοή" στο στατικό μέσα απο την συνεργασία των κορυφαίων προγραμμάτων της Adobe (Photoshop & After Effects). Σήμερα θα χρησιμοποιήσουμε και εκ νέου τα συγκεκριμένα φανταστικά προγράμματα και θα καταφέρουμε με πολύ απλές τεχνικές να δώσουμε "όγκο" σε μία 2D φωτογραφία. Έτσι θα την κάνουμε όχι μόνο animated αλλά θα της δώσουμε την αίσθηση ότι ξαφνικά ζωντανεύει και ότι αρχίζουμε και βλέπουμε και στο βάθος!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Η νέα σεζόν προβλέπεται να είναι η κορυφαία απο πλευράς μαθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού στο teachme.gr! Εσείς θα μείνετε ακόμη στις τεχνικές του παρελθόντος ή θα ξεκινήσετε σήμερα και θα μάθετε άμεσα αυτό που αγαπάτε;

Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr και κάντε το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα απο την άνεση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή! Απλά, εύκολα και δημιουργικά, κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα του teachme.gr! Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος