Πανεύκολο Video Animation!

Ζωγραφίζοντας στον άερα

Καλημέρα φίλες και φίλοι, έφτασε η Πέμπτη και όπως είναι φυσιολογικό έχουμε το μάθημα για το Adobe After Effects μέσα απο την ενότητα μαθημάτων "Video & Animation". Στο σημερινό μάθημα θα σας δείξω πόσο εύκολα θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα "animation" το οποίο θα μας δίνει την αίσθηση ότι "πετάει" και πρακτικά ζωγραφίζει στον αέρα. Ένα υπέροχο μάθημα after effects το οποίο θα ενεργοποιήσει τον video animator που κρύβεται μέσα σας!

Μάθημα After Effects

Ζωγραφίζοντας στον άερα

Στο σημερινό μάθημα After Effects θα χρησιμοποιήσουμε 2 εφέ τα οποία είναι προεγκατεστημένα στο πρόγραμμα και μέσα σε ελάχιστον χρόνο και λίγη προσπάθεια θα πετύχουμε την δημιουργία "κινούμενων γραφικών"! Έτσι θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε το επόμενο Screensaver, dvd background menu ή και το animation κάποιας εταιρείας. Οι επιλογές είναι απεριόριστες μόλις "δαμάσετε" την σημερινή τεχνική!

Μην χάνετε χρόνο!

Η γνώση είναι εδώ και σας παρέχεται σε απόλυτο βαθμό, μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά που θα βρείτε στο teachme.gr, θα καταφέρετε και εσείς να μάθετε το πρόγραμμα που αγαπάτε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium. Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος