Δημιουργία μέσα από το Adobe Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα είναι Τετάρτη και αυτό είναι το ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας για όλα τα μέλη της αγαπημένης σας σελίδας εκμάθησης δημιουργικών προγράμματων!

Σήμερα στο Adobe Photoshop θα μάθουμε να δημιουργούμε αφίσες κινηματογράφου με ένα πιο εύρωπαϊκο προφίλ θα λέγαμε! Έτσι με χρήση απλών τεχνικών και πολύ δυνατών χαρακτηριστικών του Adobe Photoshop, θα δημιουργήσουμε μια πανέμορφη Κινηματογραφική Αφίσα απο το μηδέν! 

Μάθημα γραφιστικής

Πολλές φορές στην καριέρα σας ως "Photoshop Artist" θα καλεστείτε να δημιουργήσετε γραφικά για πελάτες. Η δημιουργία αφίσας συνήθως πραγματοποιείται μέσω του Adobe Illustrator, ωστόσο όταν η φωτογραφία καταλαμβάνει καθολικά σχεδόν την αφίσα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και το Adobe Photoshop. Τέτοιου είδους αφίσες μπορεί να σας ζητηθούν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, ενώ αν καταφέρετε και μπείτε στον κύκλο των δημιουργών που συνεργάζονται τεράστιες εταιρείες όπως το Netflix, η δημιουργία αφισών θα αποτελεί καθημερινό κομμάτι της ασχολίας σας.

Κινηματογραφική αφίσα στο Photoshop

Είναι πολύ εύκολο να μπορέσετε να προσελκύσετε πελάτες για τέτοιου είδους project. Για αρχή δημιουργήστε τα δικά σας φανταστικά σχέδια, ανεβάστε τα στα κοινωνικά δίκτυα και ίσως πολύ πιο σύντομα απ'όσο πιστεύετε θα έχετε μήνυμα από πελάτες!

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος