Online Πιστοποίηση απο το teachme.gr!

Στο χθεσινό μου άρθρο με θέμα τις αλλαγές στις τιμές του teachme.gr, (κάντε κλικ εδώ για να το διαβάσετε), σας έγραψα μερικά απο τα νέα πράγματα που θα έρθουν στην αγαπημένη σας σελίδα απο αρχές Μαρτίου. Ένα απο αυτά που ανέφερα ήταν και η εισαγωγή συστήματος εξετάσεων και πιστοποίησης γνώσεων μέσα απο το teachme.gr.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι το πρώτο "καλό" που θα λάβουν επιπλέον τα Premium μέλη και θα ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο!

Εξέταση μέσα απο την Ύλη του teachme.gr

Ανάλογα με  τον τομέα που σας ενδιαφέρει (Φωτογραφία, Επεξεργασία Φωτογραφίας, Γραφιστική, 3D, Video & Animation, Web) θα υπάρχουν και ανάλογες εξετάσεις για τα Premium μέλη, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το επίπεδο γνώσης σας στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Απαντήσεις Πολλαπλής Επιλογής

Έχοντας την γνώση και την εμπειρία των επίσημων εξετάσεων της Adobe, στόχος μου είναι να δημιουργήσω μία αντίστοιχη υπηρεσία η οποία θα είναι ανάλογης δυναμικής και δυσκολίας, καθώς στόχος μου είναι να σας εκπαιδεύσω στον μέγιστο βαθμό! Έτσι οι ερωτήσεις που θα απαντήσετε μέσα στις εξετάσεις πιστοποίησης θα έχουν απαντήσεις πολλαπλής επιλογής και θα είναι στο ύφος των επίσημων εξετάσεων της Adobe!

Online Αποτελέσματα

Ο εξεταζόμενος μετά το τέλος της εξέτασης θα λαμβάνει τα αποτελέσματα και εαν πέρασε ή όχι τις εξετάσεις πιστοποίησης του teachme.gr

Άμεση εκτύπωση του πιστοποιητικού

Σε περίπτωση που κάποιος περάσει τις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων του teachme.gr, αμέσως θα λαμβάνει στην οθόνη του το πιστοποίητικό έγγραφο του teachme.gr στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου και ο τομέας πιστοποίησης. Έτσι θα έχετε άμεσα ένα πολύ σημαντικό έγγραφο μαζί με την Βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων.

Δωρεάν Υπηρεσία για τα Premium μέλη

Η συγκεκριμένη εξέταση θα είναι δωρεάν για όσα μέλη συμπληρώσουν 6 μήνες εκμάθησης στο teachme.gr. Η χρονική διάρκεια των 6 μηνών ορίστηκε με την σκέψη ότι κάποιο μέλος που ξεκινά σήμερα στο teachme.gr, θα είναι σε θέση να διαγωνιστεί ή ακόμη και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του στο αγαπημένο του πρόγραμμα.

Αντίστοιχη και η Βεβαίωση Παρακολούθησης για τα ιδιαίτερα μαθήματα

Αντίστοιχα θα μπορούν να εξεταστούν και όσοι έχουν αγοράσει κάποιο πακέτο ιδιαιτέρων μαθημάτων. Φυσικά επειδή τα ιδιαίτερα μαθήματα μπορεί να τα αγοράσει κάποιος ανεξάρτητα αν είναι premium ή όχι μέλος στο teachme.gr. Οι εξετάσεις πιστοποίησης για το εκάστοτε πακέτο ιδιαίτερης εκμάθησης θα πραγματοποιούνται όταν ο μαθητής θα έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση του.

Σύντομα περισσότερα

Σύντομα θα σας γράψω πιό αναλυτικά το ύφος των εξετάσεων, τα επίπεδα δυσκολίας, τη χρονική διάρκεια των εξετάσεων και πολλά ακόμη. Μέχρι τότε, ξεκινήστε, διαβάστε και "δαμάστε" το αγαπημένο σας πρόγραμμα!