Μαγικές Δημιουργίες σε 5 λεπτά!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα και όπως είναι γνωστό, έχουμε το μάθημα για το Maxon Cinema 4D! Σήμερα θα σας δείξω πόσο εύκολα θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακές και "sexy" αφαιρετικές (abstract) δημιουργίες οι οποίες θα μας φανούν πολύ χρήσιμες και για έτοιμα γραφικά αλλά και για κάποιο Photo Manipulation στο Adobe Photoshop!

Μάθημα Cinema 4D

Το σημερινό μάθημα Cinema 4D είναι ακόμη μία απόδειξη της δύναμης του Maxon Cinema 4D αλλά και της εύκολης δημιουργίας εντυπωσιακών γραφικών μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Το μοναδικό πρόγραμμα δημιουργίας 3D γραφικών το οποίο δεν θα σας δυσκολέψει και δεν θα σας τρομάξει. Απο την πρώτη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσετε θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε πανέμορφα γραφικά τα οποία θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε! Το μάθημα Cinema 4D που θα παρακολουθήσετε θα σας δώσει πολλαπλά εφόδια και τεχνικές δημιουργίας τις οποίες θα μπορέσετε να κάνετε άμεσα "πράξη" και να δημιουργήσετε-μεταπωλήσετε τα δικά σας γραφικά!

Μείνετε Συντονισμένοι

Το teachme.gr είναι το κορυφαίο site με δημιουργικά μαθήματα στα Ελληνικά! Απο το 2009 μέχρι και σήμερα σας εξοπλίζω με χιλιάδες video μαθήματα τα οποία έχουν έναν στόχο, να σας βοηθήσουν να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα (εαν δεν ειστε επαγγελματίας) ή να σας ξεχωρίσει απο τους άλλους συναδέλφους σας (εαν είστε επαγγελματίας). Κάντε σήμερα την πιο σημαντική "κίνηση" της καριέρας σας, γίνετε και εσείς Premium και κερδίστε την απόλυτη γνώση! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος