Ολοκλήρωση του intro animation!

Καλημέρα φίλες και φίλοι απο το teachme.gr! Σήμερα θα ολοκληρώσουμε τον κύκλο μαθημάτων στο teachme.gr με θέμα την εισαγωγή της εκπομπής "Μες την Καλή Χαρά"! Στα προηγούμενα μαθήματα αναλύσαμε όλο το animation και είδαμε τις κρυφές πτυχές του! Σήμερα θα καλύψουμε όσα δεν είχαμε δει και πλέον θα είμαστε σε θέση να αναδημιουργήσουμε κάτι αντίστοιχο!

Μάθημα After Effects

Στο σημερινό μάθημα after effects θα δημιουργήσουμε κινούμενα γραφικά και στην συνέχεια θα τα προσαρμόσουμε στο γενικό Project μας. Έτσι για άλλη μία φορά θα δούμε την δύναμη του Adobe After Effects σε συνδυασμό με την βοήθεια του Adobe Illustrator!

Μείνετε Συντονισμένοι

Το σημερινό μάθημα after effects αλλά και χιλιάδες ακόμη, αποτελούν καθημερινή απόδειξη της προσπάθειας που καταβάλω καθημερινά για να σας εξοπλίσω με τα καλύτερα κόλπα και τις πιό σύγχρονες τεχνικές δημιουργίας! Όποιο και αν είναι το όνειρο σας, μέσα απο το teachme.gr, θα βοηθήσω να το πραγματοποιήσετε και να κάνετε και εσείς το χόμπυ σας επάγγελμα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνετε και εσείς Premium μέλος. Διαβάστε εδώ πως θα γίνετε Premium.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος