Ένα εικονίδιο για τη Νέα Σχολική Χρονιά!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Ήρθε το τέλος και της δεύτερης εβδομάδας γεμάτης δημιουργικά μαθήματα με θέμα κυρίως της γραφιστική! Έχοντας αγαπήσει τα εικονίδια εδώ και 14 ημέρες, σήμερα θα δημιουργήσουμε ένα ακόμη εικονίδιο, το οποίο θα έχει σχέση με την νέα σχολική χρονιά η οποία σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός! Έτσι θα χρειαστείτε άμεσα γραφικά για να εμπλουτίσετε τις δημιουργίες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

Μάθημα Photoshop

Η δημιουργία γραφικών και εικονιδίων αποτελεί μία φανταστική διαδικασία καθώς μας επιτρέπει να δημιουργούμε πανέμορφα γραφικά απο το μηδέν! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μία ενεργή premium συνδρομή στο teachme.gr και φυσικά το Adobe Photoshop! Στην συνέχεια μέσα απο το σημερινό μάθημα photoshop (ή και τα εκατοντάδες αντίστοιχα μαθήματα) θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ιδιαίτερα γραφικα τα οποία δεν είχατε φανταστεί καν στο παρελθόν ότι μπορείτε!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος