Μόνο για λίγο...Δωρεάν Αρχεία αξίας 78 ευρώ!

Εντελώς Δωρεάν Φωτογραφία & Vector

Και αυτή την Τετάρτη βρήκα για εσάς και θα σας "προικίσω" με ένα πολύ όμορφο σετ Φωτογραφίας και Vector Γραφικού, τα οποία θα μπορέσετε να τα κατεβάσετε δωρεάν και μόνο για λίγο!

Η σημερινή δωρεάν φωτογραφία και το δωρεάν vector pattern, σε κανονικές συνθήκες κοστίζουν 78 ολόκληρα ευρώ, δηλαδή σχεδόν όσο μία ετήσια συνδρομή στο teachme.gr! Όμως αν πράξετε άμεσα (καθώς η προσφορά που έχω βρει για εσάς, διαρκεί μόνο για λίγο), θα τα κάνετε δικά σας χωρίς κανένα κόστος!

Καθημερινά προσπαθώ, βρίσκω και επιλέγω τα καλύτερα για όλα τα Premium μέλη που στηρίζουν χρόνια τώρα το teachme.gr! Έτσι και τα σημερινά αρχεία  που βρήκα να κυκλοφορούν δωρεάν, αποτελούν ακόμη ένα δώρο για όλους σας τα οποία θα τα κατεβάσετε χωρίς να χάσετε χρόνο στο ψάξιμο!

Κατεβάστε μία δωρεάν φωτογραφία και ένα Pattern γραφικό

Εντελώς Δωρεάν Φωτογραφία & Vector

Όλοι γνωρίζουμε ότι για να ετοιμάσουμε ένα project θα πρέπει να βρούμε και να συνδυάσουμε Φωτογραφίες και Vectors είτε το Project μας προορίζεται για ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή! Έτσι χάνουμε ατελείωτες ώρες στην αναζήτηση του Google Images και βρίσκουμε αρχεία συνήθως χαμηλής ποιότητας και επίσης αρχεία για τα οποία δεν έχουμε την άδεια χρήσης. Και συνήθως στο τέλος καταλήγουμε σε κάποιο Stock Site και αγοράζουμε την φωτογραφία ή το Vector Γραφικό μας! Αν όμως είχατε σκεφτεί την δύναμη του teachme.gr, θα είχατε μέχρι σήμερα εξοικονομήσει εκατοντάδες ευρώ με τα Δωρεάν αρχεία και επίσης θα είχατε εκπαιδευτεί σε απόλυτο βαθμό σε δεκάδες προγράμματα!

Τι θα κατεβάσετε σήμερα

Κάντε σήμερα ένα Δώρο στον εαυτό σας!

Μέσα απο μια Premium Συνδρομή ουσιαστικά λαμβάνετε πανάκριβες υπηρεσίες με κόστος το 1% της πραγματικής αξίας. Μην σκεφτείτε όλα αυτά που έχετε χάσει μέχρι σήμερα, αλλά αυτά που θα κερδίσετε απο σήμερα με μια Premium Συνδρομή στο teachme.gr! Γίνετε και εσείς Premium μέλος σήμερα!

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για την φωτογραφία  αλλά και το vector γραφικό του νοσοκομείου θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη στο Shutterstock, να συνδεθείτε και έτσι να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την φωτογραφία, κάντε εδώ κλικ για το vector γραφικό και κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο Shutterstock.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία μέσα απο το link θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα με το shutterstock και στην συννέχεια να πάτε στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα δειτε τα 2 αρχεία σαν Free Photo of the Week και Free Vector of the Week. Κάνοντας κλικ στα συγκεκριμένα σημεία τότε σίγουρα θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα αρχεία.