Δωρεάν Video για άμεσο κατέβασμα!

Δωρεάν HD Video 28

Πέμπτη σήμερα και στο teachme.gr είναι μία ημέρα χαράς για τους λάτρεις του video και animation! Για ακόμη μία φορά, έχω να σας δώσω δύο εντυπωσιακά δωρεάν βίντεο αρχεία τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα και και θα μπορέσετε να τα κατεβάσετε άμεσα και χωρίς κόστος αν πράξετε άμεσα!

Δωρεάν video μόνο για λίγο!

Δωρεάν HD Video 28

Τα σημερινά δωρεάν βίντεο αρχεία αλλά και τα υπόλοιπα που έχετε προλάβει να κατεβάσετε Δωρεάν μέσα απο τις σελίδες του teachme.gr, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα κατάλληλα video clip σας, ανάλογα με το project που ετοιμάζετε! Τα Video είναι σε High Definition ποιότητα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα λάβετε την ανώτερη ποιότητα που υπάρχει και θα την χρησιμοποιήσετε εντελώς Δωρεάν αν προλάβετε την προσφορά!

Τι θα λάβετε σήμερα

Σήμερα θα μπορέσουν όλα τα Premium Μέλη του teachme.gr να κατεβάσουν 2 πολύ όμορφα αλλά και χρήσιμα δωρεάν βίντεο. 2 μοναδικά video τα οποία σίγουρα θα σας βοηθήσουν να εκτοξεύσετε τα video project σας με ποιοτικό και εννοείται δωρεάν video footage, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα σας κόστιζε αρκετα!

Χειμερινό τοπίο σε "Timelapse" video

δωρεάν video

Διαστάσεις: Full HD 1080p - Αξία: 50$

Εταιρικό video animation

δωρεάν video

Διαστάσεις: Full HD 1080p - Αξία: 20$

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για το αρχείο του πρώτου video footage θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Pond5. Στην συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το αρχείο στον υπολογιστή σας.Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή και κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα του αρχείου.

Για το αρχείο του δεύτερου video footage θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Revostock. Στην συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το αρχείο στον υπολογιστή σας.Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή και κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα του αρχείου.

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!