Σημαντικές Ρυθμίσεις

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr και καλό μήνα! Σήμερα είναι Σάββατο και έχουμε το 4ο και τελευταίο μάθημα για την δημιουργία δωρεάν blog με χρήση του WordPress.com. Στα 3 τελευταία μαθήματα έχουμε δει πόσο σημαντικά πράγματα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να εξοπλίσουμε την σελίδα μας. Σήμερα θα σας δείξω μερικές πολύ σημαντικές ρυθμίσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση και λειτουργία της σελίδας σας!

Είτε θέλετε ένα δωρεάν blog είτε μία δωρεάν σελίδα, το wordpress.com θα σας καλύψει απόλυτα!

Δωρεάν Blog

Σημαντικές ρυθμίσεις και επιλογές εμφάνισης σήμερα στο τέταρτο μάθημα για την δημιουργία δωρεάν blog με χρήση του wordpress θα δούμε σήμερα μέσα απο τις οποίες θα κάνουμε το site/blog μας καλύτερο και απο πλευράς εμφάνισης αλλά και απο πλευράς λειτουργικότητας.

Θα δούμε σήμερα, πως μπορούμε να διαμορφώσουμε το footer της σελίδας μας, πως μπορούμε να εισάγουμε κώδικα ακόμη και χωρίς να γνωρίζουμε καθόλου κώδικα, πως θα μπορέσουμε να αντιγράψουμε άμεσα ένα περιερχόμενο ενός άρθρου ή σελίδας, πως θα εμφανίσουμε τα άρθρα σε συγκεκριμένη σελίδα, πως θα μορφωποιήσουμε κατάλληλα τα άρθρα σύμφωνα με το περιεχομενό τους και πολλά ακόμη πράγματα!

Πανίσχυρο & Εντελώς δωρεάν!

Το wordpress.com παρέχει μοναδικές υπηρεσίες οι οποίες θα σας δώσουν τα εφόδια για να δημιουργήσετε το δικό σας δωρεάν blog ή site και μέσα απο τα μαθήματα του συγκεκριμένου κύκλου σας έχω δείξει πως θα το εξοπλίσετε κατάλληλα χωρίς να δαπανήσετε ούτε cent!

Στην συνέχεια το μαθημάτων θα δούμε και το Google Blogger και τις άπειρες ευκολίες που μας δίνει στην δημιουργία δωρεάν blog!

Οι κορυφαίες υπηρεσίες, ανακαλύπτονται μέσα απο το teachme.gr!

Μέσα απο το teachme.gr θα μπορέσετε να μάθετε σε απόλυτο βαθμό όλες τις νέες τεχνολογίες δημιουργίας και να τις εκμεταλευτείτε σε απόλυτο βαθμό για το δικό σας κέρδος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε Γνώση, η οποία θα σας ανεβάσει πολλαπλά επίπεδα στην εργασία σας! Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες και γιατί πρέπει να γίνετε Premium!

Καλό μάθημα :Ρ