Τα Πάντα Δωρεάν & Εύκολα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και θα δούμε το δεύτερο μάθημα με θέμα την δημιουργία δωρεάν Blog στο Διαδίκτυο. Έχουμε ήδη δει στο πρώτο μάθημα του κύκλου μία εισαγωγή των 2 κορυφαίων λύσεων για δημιουργία δωρεάν Ιστολόγιων και από αυτό το Σάββατο θα δούμε πόσο εύκολα θα δημιουργήσουμε την δική μας "online" παρουσία, χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε ούτε ένα ευρώ!

Δωρεάν Blog

Η σημερινή εποχή μπορεί πλέον μας προσφέρει λύσεις και μάλιστα δωρεάν σε υπηρεσίες οι οποίες στο παρελθόν κόστιζαν αρκετά.Επίσης το εξίσου εκπληκτικό με το δωρεάν κομμάτι, είναι η "απουσία" του κώδικα και η ευελιξία στην δημιουργία ιστοσελίδων με χρήση γραφικού περιβάλλοντος, εύκολα και γρήγορα! Έτσι τα 2 πολύ σημαντικά πράγματα που θα κερδίσετε μέσα απο το συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων για το Web Design είναι η Δωρεάν χρήση και φιλοξενία του blog σας αλλά και φυσικά η πολύ μεγάλη ευκολία στην χρήση!

Χτίζοντας με το WordPress.com

Στο πρώτο ουσιαστικά μάθημα αφιερωμένο στο WordPress.com, θα δούμε πόσο εύκολα θα μπούμε στο δίκτυο του WordPress και θα ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε την σελίδα μας. Μέσα σε μισή ώρα θα έχουμε επιλέξει το εικαστικό μας, θα έχουμε φτιάξει τις βασικές μας σελίδες, θα έχουμε ορίσει φόρμα επικοινωνίας και ακόμη θα γράψουμε το πρώτο μας άρθρο και την πρώτη ψηφοφορία!! Όλα αυτά θα γίνουν με έναν πολύ απλό και φιλικό τρόπο, όπως μας έχει συνηθίσει στο κορυφαίο CMS, το WordPress!

Οι κορυφαίες υπηρεσίες, ανακαλύπτονται μέσα απο το teachme.gr!

Μέσα απο το teachme.gr θα μπορέσετε να μάθετε σε απόλυτο βαθμό όλες τις νέες τεχνολογίες δημιουργίας και να τις εκμεταλευτείτε σε απόλυτο βαθμό για το δικό σας κέρδος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε Γνώση, η οποία θα σας ανεβάσει πολλαπλά επίπεδα στην εργασία σας! Δείτε εδώ τις λεπτομέριες και γιατί πρέπει να γίνετε Premium!

Καλό μάθημα :Ρ