Πανίσχυρες επιλογές!

Δωρεάν Blog Μέρος 3ο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και το τρίτο μάθημα για το Google Blogger είναι δώ για όλους τους λάτρεις του Web Design και κυρίως των υπηρεσιών δημιουργίας Δωρεάν Blog! Σήμερα θα ασχοληθούμε με την σωστή επιλογή του εικαστικού της σελίδας μας αλλά και των πολλών και δυνατών επιλογών παραμετροποίησης!

Το Blogger.com μαζί με το WordPress.com θα σας δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για την δημιουργία δωρεάν Blog ή Site γενικότερα!

Δωρεάν Blog Μέρος 3ο

Το σημερινό μάθημα για την δημιουργία δωρεάν blog με την βοήθεια του blogger θα έχει μόνο στοιχεία εικαστικής παραμετροποίησης. Έτσι θα σας δείξω πόσο απλά και εύκολα θα μπορέσετε να επιλέξετε το κατάλληλο design για το site σας, πως θα το κάνετε "responsive" για να λειτουργεί και σε Η/Υ αλλά και σε κινητά/tablets και πως δώσετε τις δικές σας προσωπικές ρυθμίσεις για να το κάνετε απολύτως δικό σας! Με τον τρόπο αυτό θα επιβάλλετε την δική σας προσωπικότητα στο ύφος της σελίδας σας! Και αυτό φυσικά άμεσα, πανίσχυρα και με έναν πολύ απλό τρόπο!

Οι κορυφαίες υπηρεσίες, ανακαλύπτονται μέσα απο το teachme.gr!

Μέσα απο το teachme.gr θα μπορέσετε να μάθετε σε απόλυτο βαθμό όλες τις νέες τεχνολογίες δημιουργίας και να τις εκμεταλευτείτε σε απόλυτο βαθμό για το δικό σας κέρδος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε Γνώση, η οποία θα σας ανεβάσει πολλαπλά επίπεδα στην εργασία σας! Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες και γιατί πρέπει να γίνετε Premium!

Καλό μάθημα :Ρ