Μοναδική Υπηρεσία!

Δωρεάν Blog Μέρος 1ο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Ήρθε το Σάββατο και μαζί με αυτό ήρθε και το μάθημα Web Design της εβδομάδας στο οποίο θα δούμε και πάλι πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία θα σας δώσουν την απαραίτητη ώθηση για την δική σας δημιουργία! Σήμερα θα αναλύσουμε την δεύτερη κατά σειρά υπηρεσία δημιουργίας δωρεάν blog ή site. Φυσικά μιλάω για το Blogger το οποίο μας παρέχει μοναδικές και πολύ εύκολες στην χρήση υπηρεσίες!

Το Blogger.com μαζί με το WordPress.com θα σας δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για την δημιουργία δωρεάν Blog ή Site γενικότερα!

Δωρεάν Blog Μέρος 1ο

Για 4 εβδομάδες αναλύσαμε το σύστημα δημιουργίας δωρεάν Blog του WordPress.com (κάντε κλικ εδώ για να τα παρακολουθήσετε). Σήμερα ξεκινάμε στο Blogger όπου θα σας ρίξω με την μία στο ζουμί ενός Blog/Site, με την δημιουργία περιεχομένου και χρήσης των κατάλληλων εργαλείων στο  καμάρι της Google, το Blogger.com!

Θα δούμε πόσο εύκολα, άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία, μπορείτε να στήσετε το δικό σας site, πως θα φτιάξετε σωστά τις σελίδες σας με multimedia ή όχι περιεχόμενο, πόσο εύκολα θα δημιουργήσετε σωστά άρθρα και φυσικά πως θα παραμετροποιήσετε αλλά και πως θα εμφανίσετε κατάλληλα το δικό σας μενού!

Δωρεάν Blog μέσα απο μία μοναδική συνεργασία

Το Blogger ίσως είναι το σύστημα δημιουργίας δωρεάν blog το οποίο θα σας δώσει πολλά εφόδια του Google, όπως η αμεσότητα στην χρήση του youtube, το Google AdSense αλλά και πολλών ακόμη υπηρεσιών. Η Google έχει πλέον αποκτήσει ή και δημιουργήσει απο το μηδέν, πολύ σημαντικές υπηρεσίες και το Blogger.com φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τις "καρπωθεί" άμεσα και σε απόλυτο βαθμό. Εκεί ίσως να υπάρχει ένα πολύ σημαντικό θετικό στοιχείο σε σύγκριση με το WordPress.com, αλλά φυσικά θα τα δούμε όλα αυτά στην συνέχεια!

Οι κορυφαίες υπηρεσίες, ανακαλύπτονται μέσα απο το teachme.gr!

Μέσα απο το teachme.gr θα μπορέσετε να μάθετε σε απόλυτο βαθμό όλες τις νέες τεχνολογίες δημιουργίας και να τις εκμεταλευτείτε σε απόλυτο βαθμό για το δικό σας κέρδος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε Γνώση, η οποία θα σας ανεβάσει πολλαπλά επίπεδα στην εργασία σας! Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες και γιατί πρέπει να γίνετε Premium!

Καλό μάθημα :Ρ