Ελληνικές Γραμματοσειρές, ένα δύσκολο και "πονεμένο" θέμα

Δωρεάν Ελληνικές Γραμματοσειρές #1

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Κυριακή σήμερα και εγκαινιάζω έναν καινούριο κύκλο άρθρων αποκλειστικά για τα Premium μέλη στα οποία θα σας βρίσκω και θα σας δίνω Ελληνικές γραμματοσειρές! Η εύρεση δωρεάν Ελληνικών γραμματοσειρών και ιδιαίτερα καλόγουστων και ξεχωριστών είναι πραγματικά μια δύσκολη διαδικασία! Για την ακρίβεια το να βρει κάποιος τέτοιου είδους γραμματοσειρές που αντίστοιχες τους κοστίζουν πάρα πολύ ακριβά (εκατοντάδες ευρώ για μια σειρά μιας και μόνο γραμματοσειράς), αποτελεί μια αναζήτηση σε στυλ "Σαφάρι"! Ένα Σαφάρι που ανέλαβα να κάνω εγώ για εσάς και πραγματικά η αλήθεια είναι ότι ανακάλυψα καλά κρυμμένους θησαυρούς!

Απολύτως Δωρεάν και Νόμιμες Ελληνικές Γραμματοσειρές

Δωρεάν Ελληνικές Γραμματοσειρές #1

Συνήθως το "τσάμπα" σημαίνει χαμηλής ποιότητας προϊόντα, φυσικά όταν αυτό συμβαίνει στην καθημερινή -εκτός υπολογιστή- ζωή μας. Όταν όμως τα πράγματα συμβαίνουν μέσα στα πλαίσια του internet, το οικονομικό (όπως οι συνδρομές του teachme.gr) είναι όχι απλά υψηλής ποιότητας, αλλά πραγματικά πρόκειται για πολυτελείς υπηρεσίες!

Έτσι σε αυτή τη σειρά άρθρων θα έχετε την δυνατότητα να "κατεβάζετε" γραμματοσειρές που υπάρχουν διαθέσιμες στο ίντερνετ και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν πρόκειται για "πειρατικές εκδόσεις". Εννοείται πως σέβομαι τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και έτσι δεν θα έκανα ποτέ διαφήμιση μια παράνομης δραστηριότητας η οποία φθείρει εμάς πρώτα καθώς διακόπτει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Κύριος σκοπός μου είναι να σας εξοπλίσω με Ελληνικές Γραμματοσειρές οι οποίες θα εμπλουτίσουν τις δημιουργίες σας και αυτό θα γίνει απολύτως δωρεάν! Έτσι θα λάβετε τσάμπα Ελληνικές Γραμματοσειρές, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση το τσάμπα=χρυσός!

Επιλογή ανάμεσα απο χιλιάδες γραμματοσειρές παγκοσμίως!

Μέσα από την αναζήτηση χιλιάδων γραμματοσειρών από την αγαπημένη μου ιστοσελίδα δωρεάν γραμματοσειρών, το "dafont.com", κατάφερα και βρήκα πάρα πολλές Ελληνικές Γραμματοσειρές! Τόσες πολλές και ποιοτικές που πραγματικά ψάρωσα με τον αριθμό τους! Βέβαια είναι καλά "θαμμένες" ανάμεσα σε χιλιάδες λατινικές γραμματοσειρές αλλά μέσα από αρκετές ημέρες αναζήτησης είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι το "Σαφάρι" αναζήτησης έφερε πολλούς θησαυρούς και εννοείται πως δεν σταματά ποτέ!

Στόχος μου είναι η απόλυτη εύρεση των Δωρεάν Ελληνικών Γραμματοσειρών από όλο τον Κόσμο και κάθε site και η πλήρη εξόπλιση του κάθε Γραφίστα ή Φωτογράφου!

Κάθε εβδομάδα Φρέσκες Ελληνικές Δωρεάν Γραμματοσειρές!

Κάθε εβδομάδα θα σας δίνω 4 νέες γραμματοσειρές και πιστέψτε με αυτός ο κύκλος εβδομαδιαίων γραμματοσειρών θα διαρκέσει πολλούς μήνες! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις δείτε και να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας για άμεση χρήση! (Παρακαλώ να δώσετε βάση στούς όποιους όρους και προϋποθέσεις έχει θέσει ο δημιουργός της κάθε γραμματοσειράς γιατί μπορεί να είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά ίσως να υπάρχουν μερικοί περιορισμοί στην χρήση τους).

Το πρώτο Σετ Δωρεάν Ελληνικών Γραμματοσειρών

Ξεκινάμε σήμερα με 4 πανέμορφες γραμματοσειρές οι οποίες επαναλαμβάνω είναι ΔΩΡΕΑΝ και φυσικά μπορείτε να τις κατεβάσετε απολύτως ΝΟΜΙΜΑ!

5x5 Font | dafont.com

 5x5 Κάντε κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα της γραμματοσειράς και να την κατεβάσετε Δωρεάν!

Alcefun Font | dafont.com

alcefun

 Κάντε κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα της γραμματοσειράς και να την κατεβάσετε Δωρεάν!

A Font with Serifs Font | dafont.com

A-Font-with-Serifs

Κάντε κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα της γραμματοσειράς και να την κατεβάσετε Δωρεάν!

Akvaléir Font | dafont.com

Akvaleir

Κάντε κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα της γραμματοσειράς και να την κατεβάσετε Δωρεάν!

Καλή διασκέδαση και καλές δημιουργίες! Για όλα τα άλλα το teachme.gr είναι εδώ και εγώ προσωπικά θα σας ευχαριστώ προσωπικά με κάθε τρόπο που μπορώ για την καθημερινή σας υποστήριξη!

Να'στε καλά!