Δωρεάν Εικονίδια

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο 17 Νοεμβρίου η σημερινή και δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ ακόμη και σε μια ημέρα Αργίας!

Ψάχνοντας τον Δημιουργικό κόσμο του παγκόσμιου ιστού βρίσκω κάθε εβδομάδα για εσάς, πολύ χρήσιμα και δωρεάν πράγματα τα οποία μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε άμεσα για οποιοδήποτε project σας!

Πριν μια εβδομάδα είδαμε πολύ ιδιαίτερες βούρτσες για το Adobe Photoshop, σήμερα θα δούμε κάτι διαφορετικό.

Icons Κατάλληλα για κάθε χρήση & εφαρμογή

Τα εικονίδια, ή αλλιώς "icons" είναι θα έλεγα το "κρυφό οπλοστάσιο" κάθε γραφίστα και αυτό γιατί ένα εικονίδιο μπορεί να αποτυπώσει πολλές λέξεις και μπορεί με το  μίνιμαλ (ή όχι) ήφος του να περιγράψει μια κατάσταση, υπηρεσία ή επάγγελμα χωρίς να "γεμίζει" ο χώρος με κείμενο σε μία επαγγελματική κάρτα κλπ.

Εικονίδια = ο καλός μας φίλος!

Τα εικονίδια τα χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα καθώς μού δίνουν ακριβώς το ύφος που θέλω να δώσω σε κάποιο δημιουργημά μου και επίσης κάνουν τα πράγματα μίνιμαλ, χωρίς να υπάρχει ροή κειμένου και αδικαιολόγητη "φλυαρία"!

Δωρεάν εικονίδια

Μέσα απο την σελίδα dezinerfolio βρήκα 3 υπέροχα και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σετ με εικονίδια που θα πλήρωνα για να τα αποκτήσω! Πάμε λοιπόν να τα δούμε:

50 Δωρεάν εικονίδια για Social Networks

Δωρεάν Εικονίδια


Υπέροχα εικονίδια τα οποία θα εμπλουτίσουν τις δημιουργικές σας ικανότητες και θα κάνουν την αποτύπωση των κοινωνικών δικτύων μια υπέροχη και φρέσκια εμπειρία!

Κατεβάστε απο εδώ την έκδοση psd και απο εδώ την έκδοση png


18 Δωρεάν εικόνιδια για Projects

Δωρεάν Εικονίδια


Πολύ μοντέρνα και εντυπωσιακά εικονίδια που σίγουρα θα απογιεώσουν τις δημιουργίες σας, ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με Projects γραφείου κλπ

Κατεβάστε απο εδώ τα εικονίδια


30 Δωρεάν εικόνιδα σε ύφος Macintosh

Δωρεάν Εικονίδια


Το Macintosh και ιδιαίτερα το μίνιμαλ και συγχρόνως πολύ δυνατό στύλ του, θα είναι πάντα στην "μόδα", οπότε απο σήμερα μπορείτε και εσείς να πετύχετε τις καλύτερες και πιο επαγγελματικές δημιουργίες, με μίνιμαλ ύφος και μια "Macintosh" διάθεση!

Κατεβάστε απο εδώ τα εικόνίδια

Σας έυχομαι καλές δημιουργίες!