Πρώτος στόχος τα Likes!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και η ενότητα του Web είναι εδώ για όλους σας! Σήμερα θα ασχοληθούμε με το αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο (Social Network) το οποίο δεν είναι άλλο απο το Facebook και στον κύκλο που ξεκινά σήμερα θα ανακαλύψουμε τους τρόπους διαφήμισης της επιχείρησης σας (ή των πελατών σας) μέσα απο την τεράστια διαθέσιμη αγορά του συγκεκριμένου δικτύου! Πρώτος στόχος στην διαφήμιση στο facebook θα είναι τα  "Likes" στην σελίδα μας!

Για να μπορέσετε να κάνετε διαφήμιση της σελίδας σας στο facebook και να αποκτήσετε πολλά likes, θα πρέπει να έχετε μία σελίδα, για να το πετύχετε αυτό μπορείτε να δείτε τα μαθήματα που έχουμε κάνει για την δημιουργία σελίδας στο facebook. Κάντε κλικ εδώ για να τα δείτε.

Διαφήμιση στο Facebook

Η Διαφήμιση στο facebook μπορεί να έχει πολλά κέρδη για εμάς και πολλαπλούς τρόπους διαφήμισης της επιχείρησης μας! Σήμερα θα στοχέυσουμε στην αύξηση των "Likes" της σελίδας μας και θα δείτε πόσο εύκολα θα ετοιμάσετε μία διαφήμιση της επιχείρησης σας με απλά βήματα και πολύ εύκολα! Θα δημιουργήσουμε μία διαφήμιση στο facebook με στόχο να συγκεντρώσουμε στοχευμένα Likes απο υποψήφιους πελάτες μας οι οποίοι είτε μιλούν την ίδια γλώσσα με εμάς είτε βρίσκονται πολύ κοντά στην περιοχή που είναι η επιχείρηση μας, είτε μας ενδιαφέρουν ηλικιακά κλπ.

Μείνετε συντονισμένοι

Το πρώτο μάθημα για την διαφήμιση στο facebook είναι εδώ και θα έρθουν και άλλα πολύ σημαντικά μαθήματα με κινήσεις και λύσεις οι οποίες θα "ανανεώσουν" την επιχειρησή σας ή θα σας προετοιμάσουν κατάλληλα για τους δικούς σας πελάτες οι οποίοι ενδιαφέρονται να κάνουν το βήμα παραπάνω στο Facebook. Εδώ στο teachme.gr θα δούμε και την διαφήμιση στο facebook αλλά και την διαφήμιση στο Google και θα αναλύσουμε τους τρόπους και τις κατάλληλες τεχνικές στοχευμένης και επιτυχημένης διαφήμισης! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium και κερδίστε την απόλυτη γνώση! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες

Καλό μάθημα :Ρ