Δημιουργία Επαγγελματικών Video animation της τηλεόρασης!

Δημιουργία Τηλεοπτικού Video Animation - Μέρος 1o

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα video & animation θα ξεκινήσω έναν πολύ όμορφο μίνι κύκλο 2 μαθημάτων μέσα απο τον οποίο θα σας δείξω πως θα δημιουργήσετε ένα πολύ εντυπωσιακό video animation το οποίο το είδα τελευταία στην τηλεόραση του Alpha! Έτσι με λίγα λόγια, θα σας προετοιμάσω για μία θέση εργασίας στο δημιουργικό γραφείο του Alpha και όχι μόνο!

Μαγεύοντας απλά και όμορφα με το Adobe After Effects

Δημιουργία Τηλεοπτικού Video Animation - Μέρος 1o

Στο πρώτο μέρος του κύκλου, θα σας δείξω πως θα δημιουργήσουμε το ίδιο ακριβώς animation στα παραλληλόγραμμα του σχεδίου. Ένα πολύ απλό και πρακτικό μάθημα, το οποίο στο τελικό του αποτέλεσμα θα δείξει άκρως επαγγελματικό και όμορφο! Όλα με απλές κινήσεις και ρυθμίσεις μέσα στο Adobe After Effects!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr!

Είτε λατρεύετε το video, είτε οποιονδήποτε άλλον τομέα της δημιουργίας, θα σας δείξω τον δρόμο για την απόλυτη εκπαίδευση και άμεση εύρεση εργασίας στον Κλάδο που αγαπάτε!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο Video Effects & Animations το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]