Μία τεχνική βγαλμένη από ταινία!

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και στο μάθημα photoshop σας έχω ένα φανταστικό μάθημα δημιουργίας "φουτουριστικών" πορτραίτων! Την Τεχνική "Low Poly" την γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια και και την έχουμε μάθει από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει ένα "κύμα" Low Poly δημιουργιών στο διαδίκτυο και την τηλεόραση και αυτό φυσικά με επιτάσει να σας δείξω πως μπορεί να γίνει αυτό το εφέ στο Adobe Photoshop!

3D δημιουργία χωρίς 3D γνώσεις!

Το σημερινό μάθημα θα μας δείξει την Δημιουργία "Low Poly" Πορτραίτων στο Photoshop και φυσικά με τον τρόπο αυτό θα ανακαλύψουμε έναν ακόμη τρόπο δημιουργίας ξεχωριστών πορτραίτων με γνωστές και βασικές κινήσεις στο αγαπημένο μας πρόγραμμα. Χωρίς να έχουμε γνώσεις 3D θα δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση του 3d κόσμου χωρίς να αγγίξουμε κανένα "τρομακτικό" εργαλείο! Με γνωστά εργαλεία και φίλτρα θα σας δείξω πως θα μεταμορφώσετε τα μοντέλα σας ενώ με ένα action που θα δημιουργήσουμε μαζί θα επιταχύνουμε σημαντικά την όλη διαδικασία!

Θέλει κόπο αλλά θα σας μαγέψει!

Η συγκεκριμένη τεχνική απαιτεί αρκετή ώρα επεξεργασίας των φωτογραφιών σας, και αυτό φυσικά θα έχει και αντίκτυπο στην τελική σας δημιουργία καθώς η λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο στο θέμα των low poly δημιουργιών τα οποία αποτελούνται από εκατοντάδες layers τα οποία σαν μοντέρνο ψηφιδωτό θα εμφανίσουν την φωτογραφία σας ένα βήμα κάθε φορά!

Παραδείγματα από την Δημιουργία "Low Poly" Πορτραίτων στο Photoshop

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Μόνο στο teachme.gr μαθαίνετε καθημερινά τις καλύτερες τεχνικές δημιουργίας! Από το 2009 μέχρι και σήμερα συνεχίζω και σας δίνω τα καλύτερα μαθήματα για να περάσετε διασκεδαστικά την ώρα σας ή για να αναβαθμίσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις! Γι'αυτο το λόγο μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium και μέσα από χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά, κάντε το όνειρο σας επάγγελμα! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος