Δημιουργία Facebook Σελίδας #9

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr και του facebook! Σήμερα στο ένατο μάθημα της ενότητας "Δημιουργία Facebook Σελίδας", θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε τα "Like" να "πέσουν" βροχή!

Εδώ, πριν προχωρήσω θα ήθελα να αναφέρω κάποιες υπηρεσίες με τις οποίες πληρώνετε και παίρνετε "Likes" για την σελίδα σας, έτσι σε μια νύχτα μπορεί να αποκτήσετε 800 Likes με 100 ευρώ. Πραγματικά όμως ποιό είναι το κέρδος να έχετε "Likes" τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα και δεν αποτελούν πραγματικούς και ενεργούς πολίτες/πελάτες, που έχουν την ανάγκη να μπούν στην σελίδα σας και να σας προτιμήσουν; Επίσης το τελευταίο τρίμηνο το facebook έχει ξεκινήσει και αφαιρεί τα "ψευτικα" likes και ακόμη χειρότερα, μπορεί να κλείσει την σελίδα σας...

Σήμερα θα ανακαλύψουμε τους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρετε να αποκτήσετε μεγάλο κοινό το οποίο θα είναι πραγματικό και το καλύτερο είναι πως θα παρασύρουν και τους φίλους σας να σας κάνουν "Likes"! Καλώς ορίσατε στην κατηγορία των Promotion Facebook Applications!

Δημιουργία Facebook Σελίδας #9

Όταν αναφέρομαι σε Facebook Promotion Applications, εννοώ τα πολύ εθιστικά και πολύ σημαντικά Facebook Applications που δημιουργούν διαγωνισμούς (φωτογραφίας ή video), που δημιουργούν κουπόνια για τους θαυμαστές σας, που δημιουργούν giveaway sweepstakes (δηλαδή application που κάνεις like για να μπεις στην κλήρωση δώρου για παράδειγμα) και πολλά άλλα!

[private]

Στο ένατο μας μάθημα θα σας δείξω ένα κατάλληλο πακέτο με το οποίο θα μπορέσετε να πάρετε τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα και έτσι θα εκτοξεύσετε την δημοτικότητα της facebook σελίδα σας! Μιλάω για το πακέτο Facebook Application της εταιρείας "WooBox", της εταιρείας που έχει 40.000.000 ενεργούς χρήστες κάθε μήνα!

Η WooBox έχει καταφέρει να έχει ένα πληρέστατο πακέτο Promotion Facebook Applications σε μια τιμή που δεν μπορείτε να το βρείτε πουθενά αλλού.

Εδώ να αναφέρω πως τέτοιου είδους Applications δεν κυκλοφορούν ΔΩΡΕΑΝ και αν τα δείτε να κυκλοφορούν τότε να τα χρησιμοποιήσετε γιατί μπορεί στο τελευταίο βήμα να σας αναφέρουν πως πρέπει να πληρώσετε για την δημοσιευή στην σελίδα σας.

Απο την άλλη τα Applications της WooBox ξεκινούν με ΔΩΡΕΑΝ χρήση κάποιων Application και απο εκεί και πέρα μπορείτε να πληρώσετε συνδρομές 10$ ή 29$ για σελίδες facebook μέχρι 20.000 μέλη! Πραγματικά πολύ λίγα χρήματα για τις υπηρεσίες που θα λάβετε απο τα συγκεκριμένα applications.

Πάμε να δούμε με video την παρουσίαση και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες της WooBox και να δοκιμάσετε όλα τα Applications!

Καλό μάθημα :Ρ


Περισσότερα για την WooBox και τις υπηρεσίες της, μπορείτε να βρείτε αν κάνετε κλικ εδώ

[wpdm_package id=57]

[/private]