Μία "έξυπνη" τεχνική δημιουργίας DVD Μενου

Δημιουργία DVD Template στο Adobe Encore

Στο σημερινό μάθημα επιστρέφω μετά από πολύ καιρό στο Adobe Encore για να "βάλω στο παιχνίδι" το κορυφαίο πρόγραμμα "DVD Authoring". Με το σημερινό μάθημα θα εγκαινιάσω μία νέα εποχή στο Adobe Encore καθώς πέρα από τα Premium μαθήματα που θα ανεβαίνουν αρκετά πιο συχνά, σήμερα ολοκλήρωσα έναν πληρέστατο κύκλο Βασικής Εκμάθησης του Adobe Encore τον οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr!

Σήμερα θα ανακαλύψουμε τον τρόπο δημιουργίας DVD Template για τα μενού μας, έτσι ώστε να κάνουμε τα πάντα μία φορά και μετά να τα δημιουργούμε άμεσα χωρίς κόπο!

Το Adobe Encore δικαίως είναι ο "Βασιλιάς" του παιχνιδιού όταν μιλάμε για δημιουργία στατικών και animated DVD Menu. Σήμερα θα δούμε μία πολύ σημαντική λειτουργία του η οποία δεν είναι άλλη από την Δημιουργία DVD Template στο Adobe Encore. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσουμε το DVD Menu μας στο Adobe Photoshop και μετά θα το εισάγουμε μέσα στην βιβλιοθήκη του Adobe Encore για άμεση πρόσβαση και δημιουργία με ένα κλικ!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Το teachme.gr είναι η κορυφαία σελίδα με βίντεο μαθήματα στα Ελληνικά! Μέσα από χιλιάδες μαθήματα και καθημερινή ανανέωση θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση των προγραμμάτων που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε τώρα σαν Premium! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος