Πρακτικές Άγκυρες!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα Web Design θα ανακαλύψουμε τα " Anchors " τα οποία είναι πολύ χρήσιμα σε κάθε site! Το στοιχείο "Anchor " υπάρχει στο Web Deisgn και έχει σαν στόχο να στέλνει τον επισκέπτη απευθείας στο σημείο του κειμένου που εμείς επιθυμούμε. Μπορούμε να το εμφανίζουμε και να το χρησιμοποιήσουμε πανεύκολα μέσα απο το Adobe Dreamweaver αλλά και μέσα απο τα πιό γνωστά CMS όπως το WordPress & το Joomla. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, το οποίο θα σας επιτρέψει να στείλετε τον πελάτη/επισκέπτη της σελίδας σας, απευθείας εκεί που εσείς επιθυμείτε, χωρίς να χρειαστεί να ψάξει μέσα σε ένα τεράστιο κείμενο.

Μάθημα Dreamweaver

Το σημερινό μάθημα Dreamweaver είναι εδώ για να δείξει τα anchors και πόσο χρήσιμα μπορούν να φανούν εκείνα, όταν έχετε πολύ κείμενο στην σελίδα σας. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο "στοχευμένης" επιλογής, το οποίο θα δώσει σε κάθε χρήση αυτό που ψάχνει, χωρίς να χάσει πολύ χρόνο και υπομονή!

Μείνετε συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κάντε μία νέα αρχή στον τομέα που σας ενδιαφέρει! Το σημερινό μάθημα dreamweaver αλλά και χιλιάδες ακόμη μαθήματα, θα σας δώσουν την ώθηση και τις γνώσεις που χρειάζεται να έχετε, για να μπορέσετε άμεσα να κάνετε το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος και κερδίστε! Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες...

Καλό μάθημα :Ρ