Η σκληρή ποδοσφαιρική λογική!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το μάθημα Premium Free! Στο σημερινό μάθημα Photoshop θα δημιουργήσουμε ένα pattern το οποίο θα μπορούμε να αποτυπώσουμε σε κάθε project, όσο μεγάλο και να είναι και αυτό θα γίνει πανεύκολα μέσα σε ελάχιστα λεπτά! Είμαι ακόμη επηρεασμένος απο την χθεσινή συντριβή της Βραζιλίας απο την Γερμανία, έτσι σήμερα θα πρέπει να κάνουμε μία αναφορά στην τετράγωνη λογική των γερμανών.

Μάθημα Photoshop

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με γνωστές τεχνικές, θα σας δείξω σε αυτό το μάθημα photoshop πως θα δημιουργήσετε ιδιαίτερα Patterns (σχέδια δηλαδή) τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε φυλλάδια, κάρτες ακόμη και αφίσες δρόμου. Η δύναμη των patterns στηρίζεται στην επανάληψη του σχεδίου, έτσι ένα μικρό pattern μπορεί πρακτικά να εξαπλωθεί σε μία τεράστια επιφάνεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτό θα κάνουμε στο σημερινό μάθημα photoshop

Δημιουργία 3D Pattern - Μάθημα Adobe Photoshop

Δημιουργία 3D Pattern - Μάθημα Adobe Photoshop

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Το teachme.gr αποτελεί τον Νο1 προορισμό για δημιουργική εκμάθηση στα Ελληνικά. Απο το 2009 μέχρι και σήμερα έχουν δημοσιευθεί χιλιάδες μαθήματα για κάθε δημιουργικό τομέα, τα οποία θα σας δώσουν την σωστή κατεύθυνση για να κάνετε πράξη το μεγάλο σας όνειρο, να κάνετε επάγγελμα το αγαπημένο σας χόμπυ! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium και κερδίστε απο το πρώτο λεπτό της συνδρομής σας! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος