Δημιουργία Λογοτύπου!

Δημιουργία 3D Πολύπλοκου Λογοτύπου

Καλήμέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Για ακόμη μία Δευτέρα είμαι κοντά σας με ένα μάθημα Γραφιστικής! Σήμερα θα σας δείξω πως θα δημιουργήσουμε ιδιαίτερα λογότυπα με αρκετή πολυπλοκότητα αλλά και ύφος 3D! Ένα ξεχωριστό μάθημα illustrator για όλους όσους θέλουν να μάθουν 101% το κορυφαίο αυτό πρόγραμμα!

Μάθημα Illustrator

Δημιουργία 3D Πολύπλοκου Λογοτύπου

Η δημιουργία πολύπλοκων γραφικών και η αποφυγή αγοράς λογοτύπων από τα stock site θα σας κάνει να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και να ξεχωρίσετε σαν γραφίστας! Μέσα από τα μαθήματα δημιουργίας λογοτύπων στο teachme.gr, σας έχω δείξει και σας δείχνω συνεχώς νέους τρόπους αναδημιουργίας λογοτύπων. με τις τεχνικές που αποκτάτε καθημερινά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε πλέον οποιοδήποτε λογότυπο σας ζητηθεί! Με απλά βήματα και λίγη σκέψη θα καταφέρετε όπως στο σημερινό μάθημα illustrator, να κάνετε πραγματικότητα ότι σας έρθει στο μυαλό!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Το teachme.gr παρέχει την καλύτερη εκπαίδευση στα Ελληνικά! Μέσα από χιλιάδες μαθήματα σε όλους τους δημιουργικούς τομείς, θα καταφέρετε να μάθετε τα προγράμματα που αγαπάτε και να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Κάντε σήμερα το αγαπημένο σας χόμπυ ένα προσοδοφόρο επάγγελμα μέσα από τα Premium μαθήματα της αγαπημένης σας σελίδας! Ξεκινήστε και εσείς σήμερα! Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος