Το νέο και πανέμορφο Apple iPhone 6!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Ξεκινώ τα προγραμματισμένα μαθήματα του teachme.gr και φυσικά κάθε Δευτέρα έχουμε μάθημα Γραφιστικής! Σήμερα θα σας δείξω τον τρόπο δημιουργίας του πανέμορφου Apple iPhone 6, το οποίο αν και σε μερικές περιπτώσεις λυγίζει, ωστόσο αποτελεί ένα κόσμημα τεχνολογίας το οποίο θα μπορέσουμε να το φτιάξουμε εξ ολοκλήρου μέσα στο Adobe Photoshop!

Μάθημα Photoshop

Η δημιουργία ιδιαίτερων γραφικών και προϊόντων τεχνολογίας είναι μία φανταστικά απλή και βασική διαδικασία στο Adobe Photoshop, το οποίο ειδικά στις τελευταίες εκδόσεις του έχει δώσει μεγαλύτερη βάση στην δημιουργία Shapes, δηλαδή των Vector γραφικών που δημιουργούμε και στο Adobe Illustrator! Έτσι το σημερινό μάθημα Photoshop θα μας αποδείξει για μία ακόμη φορά πόσο εύκολα και γρήγορα θα δημιουργήσουμε ένα πολύ ξεχωριστό τεχνολογικό διαμάντι, όπως το Apple iPhone 6.

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα απο το μάθημα Photoshop

Δημιουργία του Apple iPhone 6 | Μάθημα Photoshop

Δημιουργία του Apple iPhone 6 | Μάθημα Photoshop

Τα πάντα είναι στο χέρι σας!

Όλα όσα βλέπετε γύρω σας και σας εντυπωσιάζουν, μπορείτε να τα δημιουργήσετε μέσα απο την εκπαίδευση του teachme.gr! Μην χάνετε άλλο χρόνο σε τεχνικές και τρόπους εκμάθησης που δεν σας δίνουν αυτό που θέλετε. Ξεκινήστε άμεσα στο teachme.gr και μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα της αγαπημένης σας σελίδας, θα καταφέρετε να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε και να ξεχωρίσετε σαν άρτιος επαγγελματίας! Τα πάντα είναι εδώ, αποκλειστικά στα Ελληνικά! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος