Δημιουργία Ρεαλιστικής Μπασκέτας Cinema 4D

Σήμερα στο μάθημα για το Maxon Cinema 4D, θα σας δείξω πως μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας "μπασκέτα" και έτσι να ξεκινήσετε την δημιουργία του δικού σας "μπασκετικού" σταδίου στο κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας 3D!

Ρεαλιστική Μπασκέτα εύκολα και απλά!

Όπως θα δείτε η δημιουργία της Μπασκέτας, αλλά και η κάθε είδους δημιουργία στο Maxon Cinema 4D, μπορεί να επιτευχθεί εύκολα και απλά! Με χρήση γνωστών τεχνικών μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πάντα, απο τα προστατευτικά μαξιλάρα, μέχρι το ταμπλώ και το διχτάκι!

Σύντομα το δικό μας στάδιο

Δημιουργία Ρεαλιστικής Μπασκέτας Cinema 4D

Έχοντας χτίσει σχεδόν τον αγωνιστικό χώρο και τις μπάλες, θα μάθουμε ακόμη περισσότερα πράγματα στην συνέχεια για να χτίσουμε ακόμη και τις εξέδρες αλλά και το γήπεδο ολόκληρο! Όλα αυτά με την μαγεία του Maxon Cinema 4D και του teachme.gr μέσα απο το οποίο μαθαίνετε το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας 3D αποκλειστικά στα Ελληνικά!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]