Δημιουργία απο το μηδέν!

Δημιουργία Πίνακα στο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το μάθημα της εβδομάδας για όλα τα Premium Free και Premium μέλη! Σήμερα θα σας δείξω μαγικά πράγματα στο Adobe Photoshop! Μέσα απο το σημερινό μάθημα photoshop θα ανακαλύψουμε τον τρόπο δημιουργίας ενός σχολικού πίνακα, του γραφικού το οποίο "κοσμεί" την προσφορά "Back to School 2014" (κάντε κλικ εδώ για περισσότερα σχετικά με την προσφορά). Ένα γραφικό το οποίο θα δημιουργήσουμε απο το μηδέν. Έτσι λοιπόν ξαφνικά, απο εκεί που δεν υπάρχει κάτι, με σύμμαχο την φαντασία μας θα δημιουργήσουμε έναν πανέμορφο σχολικό πίνακα!

Δημιουργία Πίνακα στο Photoshop

Η δημιουργία στο Adobe Photoshop δεν σταματά ποτέ! Μαζί έχουμε ανακαλύψει εκατοντάδες φανταστικές εφαρμογές με χρήση του κορυφαίου προγράμματος δημιουργίας γραφικών! Στο σημερινό μάθημα photoshop, η δημιουργία μας θα έχει σαν θέμα τις ρομαντικές εκείνες στιγμές των σχολικών μας χρόνων. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς να έχουμε ούτε ένα δείγμα για να δημιουργήσουμε επάνω του, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε έναν άκρο ρεαλιστικό σχολικό πίνακα και έτσι να μην ξοδέψουμε ούτε cent σε κάποιο stock site!

Ξεκινήστε σήμερα!

Η μαγεία του teachme.gr είναι εκείνη η οποία θα σε μετατρέψει απο αρχάριο χρήστη σε άρτια εκπαιδευμένο επαγγελματία. Απο το 2009 μέχρι και σήμερα εξοπλίζω κάθε μαθητή μου με τα καλύτερα δημιουργικά κόλπα! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium στο teachme.gr και κερδίστε την απόλυτη γνώση αποκλειστικά στα Ελληνικά! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος