Η Μαγεία του Adobe Photoshop!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα Παρασκευή έχουμε το μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας. Σήμερα θα δούμε την Δημιουργία Πίνακα από μία Φωτογραφία στο Photoshop. Ένα πολύ όμορφο και αρκετά δημιουργικό μάθημα το οποίο θα μας μετατρέψει από άσχετους σε ζωγράφους μεγατόνων!

Δημιουργία Πίνακα από μία Φωτογραφία στο Photoshop

Το σημερινό μάθημα photoshop είναι αφιερωμένο σε ένα αρκετά παρεξηγημένο εργαλείο, το "Smudge tool". Το εργαλείο "μουτζουρώματος" πρακτικά υπάρχει για να μουτσουρώνει τα στοιχεία στην φωτογραφία μας, δηλαδή υπάρχει για να συνδυάζει χρώματα και πίξελ γενικότερα σε μία φωτογραφία. Αυτή την "καταστρεπτική" λογική θα πάρουμε σήμερα και θα την χρησιμοποιήσουμε για καλό! Μέσα από την χρήση του Smudge Εργαλείου θα καταφέρουμε να μετατρέψουμε μία φωτογραφία σε ένα άκρως ενδιαφέρον πίνακα ζωγραφικής.

Χρησιμοποιήστε μία νέα υπηρεσία για τους πελάτες σας.

Την τεχνική ζωγραφικής πορτραίτων με χρήση του Smudge Tool την έχετε δει παντού γύρω σας, σχεδόν όλοι όσοι δημιουργούν πίνακες πορτραίτων και στην συνέχεια τους πωλούν σε πολύ χαμηλή τιμή το κάνουν με αυτό τον τρόπο. Μπορείτε και εσείς πλέον όταν αναλαμβάνετε για παράδειγμα ένα γάμο να βάλετε στην προσφορά και τα πορτραίτα των πελατών σας. Κάτι το οποίο όπως θα δείτε είναι πολύ εύκολο αλλά σίγουρα θα κάνει τους υποψήφιους πελάτες να σας προτιμήσουν!

Δείτε τα όλα στο teachme.gr

Μέσα από το teachme.gr θα μπορέσετε να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μέσα από χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά θα σας δείξω τον δρόμο στην απόλυτη επιτυχία! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium και ανοίξτε την πόρτα της επιτυχίας! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος