Ψηφιακές Δημιουργίες στο photoshop!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, Τετάρτη σήμερα και έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδος για όλα τα Premium & φυσικά τα Premium Free μέλη της αγαπημένης σας σελίδας! Σήμερα θα σας δείξω ένα πολύ όμορφο μάθημα photoshop μέσα απο το οποίο θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε το εφέ του πίνακα σε οποιαδήποτε φωτογραφία μας. Ένα ξεχωριστό μάθημα photoshop το οποίο θα σας επιτρέψει να αποτυπώσετε ένα ιδιαίτερο εφέ πανεύκολα!

Μάθημα photoshop

Για ακόμη μία φορά το Adobe Photoshop θα μας "μαγέψει" και θα μας επιτρέψει να "ανεβάσουμε" πολλά καλλιτεχνικά επίπεδα τις απλές φωτογραφίες μας. Το σημερινό μάθημα photoshop θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τον "καμβά" ενός πίνακα και στην συνέχεια να τον προσαρμόσετε επάνω στην φωτογραφία σας με έναν πανεύκολο τρόπο τον οποίο θα ζηλέψουν και οι κανονικοί ζωγράφοι!

Δείτε το πριν και το μετά

Μείνετε συντονισμένοι

Αν σας άρεσε η σημερινή ιδέα του μαθήματος, τότε φανταστείτε τις θα μάθετε μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα του teachme.gr! Μέσα απο εντυπωσιακές τεχνικές και καθημερινά μαθήματα στα Ελληνικά, θα καταφέρετε να εκπαιδευτείτε στον τομέα που αγαπάτε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium μέλος και αποκτήστε την απόλυτη γνώση! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος