"Αστυνομικό Λογότυπο"!!!

Δημιουργία Λογοτύπου Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το μάθημα Adobe Photoshop για όλα τα Premium Free & φυσικά για όλα τα Premium Μέλη! Σήμερα θα σας δείξω πόσο απλή μπορεί να γίνει η δημιουργία λογοτύπου μέσα απο το αγαπημένο μας Adobe Photoshop! Το θέμα μας σήμερα θα είναι η δημιουργία ενός λογοτύπου για ένα γραφείο ιδιωτικών αστυνομικών ή αλλιώς "detectives"! Έτσι το λογότυπο μας πρέπει να τα "λέει" όλα απο μόνο του!

Δημιουργία λογοτύπου

Το Adobe Photoshop είναι "μανούλα" στην δημιουργία λογοτύπων και λοιπών γραφικών! Μαζί με το Adobe Illustrator αποτελούν τις 2 επιλογές μου στην δημιουργία γραφικών! Σήμερα θα δείτε πόσο εύκολη είναι η δημιουργία λογοτύπου μέσα απο το πανίσχυρο photoshop και πόσο απλά θα μπορέσουμε να βγάλουμε κέρδος απο μία τέτοια δημιουργία! Όλα πλεον είναι στο "χέρι" σας μέσα απο την βοήθεια των "διαμαντιών" της Adobe!

Ελάτε σε ένα καλύτερο Μέλλον!

Τα μαθήματα του teachme.gr θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την δική σας "οντότητα" μέσα στην δημιουργία γραφικών και όχι μόνο! Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, χιλιάδες μαθήματα αποκλειστικά στα Ελληνικά, είναι εδώ και σας περιμένουν να σας δείξουν τεχνικές μοναδικής ομορφιάς οι οποίες θα σας επιτρέψουν να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Όλα είναι εδώ, όλα στα Ελληνικά!! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium και κερδίστε το "χαμένο" σας όνειρο! Κάντε κλικ εδω για πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος