Δημιουργία Κουπονιών μέρος δεύτερο!

inDesign Κουπονιών Μέρος 2ο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr και καλή εβδομάδα σε όλους εύχομαι! Δευτέρα σήμερα και σήμερα θα δούμε το δεύτερο μέρος και τελευταίο του μίνι κύκλου δημιουργίας κουπονιών στο Adobe inDesign! Στο πρώτο μέρος του μαθήματος καταφέραμε και δημιουργήσουμε την πολύπλοκη μπροστινή όψη των κουπονιών ενώ στο δεύτερο μάθημα θα ασχοληθούμε με την εισαγωγή πολύπλοκων κωδικών όπως τα γνωστά σε όλους "QR Codes" αλλά και με την αυτοματοποίηση των κουπονιών γενικότερα!

Μάθημα inDesign

Η αυτόματη δημιουργία πολλαπλών κουπονιών μέσα απο τα Masters στο Adobe inDesign, είναι αυτό το οποίο θα μας απασχολήσει κυρίως στο σημερινό μάθημα! Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να μετατρέψουμε τα κουπόνια μας σε μία "μηχανή παραγωγής" και έτσι να δημιουργήσουμε στο άψε-σβύσε απο 10 μέχρι 1010 νέα κουπόνια.

inDesign Κουπονιών Μέρος 2ο

Επίσης στην πίσω όψη θα δημιουργήσουμε έναν φανταστικό διαγωνισμό με δεκάδες QR Codes μέσα απο τα οποία ένα θα είναι το τυχερό! Έτσι μπορείτε να δώσετε στα κουπόνια σας μία νέα προοπτική και ένα πολύ ψαρωτικό κύρος!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Δεν υπάρχει δημιουργική ειδικότητα την οποία να μην έχουμε καλύψει και να μην καλύπτουμε καθημερινά στο teachme.gr! Εδώ θα βρείτε χιλιάδες μαθήματα τα οποία θα σας μάθουν όλες τις τεχνικές που χρειάζεστε άμεσα, φιλικά και πάντα στα Ελληνικά! Μην χάνετε χρόνο με τεχνικές και τρόπους διδασκαλίας οι οποίοι δεν σας βοήθησαν καθόλου. Ξεκινήστε ΣΗΜΕΡΑ σαν Premium στο teachme.gr και κάντε το μεγαλύτερο βήμα της μελλοντικής σας καριέρας! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος