Δημιουργία Κουπονιών για προσφορές!

inDesign Κουπονιών Μέρος 1ο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και ένα ακόμη μάθημα Γραφιστικής είναι εδώ για να σας δείξει ένα ακόμη πολύ σημαντικό θέμα το οποίο σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο! Φυσικά μιλάω για τον τρόπο δημιουργίας πολλαπλών κουπονιών προσφοράς με την βοήθεια του μαγικού προγράμματος, του Adobe inDesign!

Μάθημα inDesign

Η ευκολία στην δημιουργία ιδιαιτέρων και πολλαπλών δημιουργιών των πελατών σας, είναι το χαρακτηριστικό το οποίο θα σας ξεχωρίσει απο τον "σωρό" των πολλών γραφιστών. Το παν στην δουλειά μας είναι η απόλυτη γνώση και φυσικά η ταχύτητα στην δημιουργία, έτσι ο μίνι κύκλος που ξεκινά σήμερα και το πρώτο μάθημα inDesign που θα παρακολουθήσουμε, θα σας βάλει για τα καλά στον "σωστό δρόμο" της δημιουργίας!

inDesign Κουπονιών Μέρος 1ο

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την δημιουργία κουπονιών προσφοράς. Ένα "Project" το οποίο θα σας το ζητήσουν οι πελάτες σας καθώς αποτελεί τον πιο "καυτό" και εύκολο τρόπο εύρεσης νέων πελατών για όλες τις επιχειρήσεις και είναι κάτι το οποίο φυσικά θα πρέπει να είστε σε θέση να δημιουργήσετε.

Στο σημερινό μάθημα inDesign θα προετοιμάσουμε τα κουπόνια μας και θα τα χτίσουμε εξ ολοκλήρου μέσα απο το Adobe inDesign!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Δεν υπάρχει δημιουργική ειδικότητα την οποία να μην έχουμε καλύψει και να μην καλύπτουμε καθημερινά στο teachme.gr! Εδώ θα βρείτε χιλιάδες μαθήματα τα οποία θα σας μάθουν όλες τις τεχνικές που χρειάζεστε άμεσα, φιλικά και πάντα στα Ελληνικά! Μην χάνετε χρόνο με τεχνικές και τρόπους διδασκαλίας οι οποίοι δεν σας βοήθησαν καθόλου. Ξεκινήστε ΣΗΜΕΡΑ σαν Premium στο teachme.gr και κάντε το μεγαλύτερο βήμα της μελλοντικής σας καριέρας! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος