Έρχεται η Γιορτή του Έρωτα

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δεύτερα σήμερα και μία ιδιαίτερα "ερωτική" εβδομάδα έφτασε η οποία θα κορυφωθεί με την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου την Παρασκευή! Έτσι τα περισσότερα μαθήματα θα "προσαρμοστούν" σε ένα ερωτικό ύφος αυτή την εβδομάδα και θα σας δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε ξεχωριστά Project τα οποία θα σας φανούν πολύ χρήσιμα!

Δεν έχει σημασία αν είστε ερωτευμένοι

Τα δημιουργήματα όπως το σημερινό στο μάθημα Photoshop είναι πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα γιατί εκτός απο τον τρόπο κατασκευής, θα σας εξοπλίσει με τεχνικές δημιουργίας "εποχιακών" γραφικών τα οποία κάθε χρόνο "πουλάνε" σαν τρελά! Έτσι ακόμη και αν δεν είστε ερωτευμένος-η αυτή την εποχή, το συγκεκριμένο μάθημα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τουλάχιστον γνώσεις αλλά και χρήματα μέσα απο τις τεχνικές που θα ανακαλύψετε!

Μάθημα Photoshop

Το σημερινό μάθημα Photoshop θα σας δώσει πολλά εφόδια δημιουργίας. Θα ξεκινήσουμε απο "λευκό καμβά" και με απλές κινήσεις θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το σημερινό γραφικό (μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω εικόνα) το οποίο κάλλιστα μπορείτε να το στείλετε σαν δώρο στην αγαπημένη ή στον αγαπημένο σας, ή ακόμη να το μεταπωλήσετε σε κάποιο stock site! Έτσι με το σημερινό μάθημα photoshop θα κάνετε πολλούς ανθρώπους χαρούμενους!

Το τελικό δείγμα

Μείνετε συντονισμένοι

Στο teachme.gr είμαστε συνεχώς "ερωτευμένοι" με την δημιουργία και μέσα απο 1200 και πλέον μαθήματα θα ερωτευτείτε και εσείς!!! Ξεκινήστε σήμερα και κάντε το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium μέλος και ανακαλύψτε τις τεχνικές του "αύριο" σήμερα στο teachme.gr!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος