Τα πάντα είναι εύκολα!

Δημιουργία Γραφικών στο Adobe Illustrator

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα ξεκινάω και αυτή την δημιουργική εβδομάδα στο teachme.gr με ένα ξεχωριστό μάθημα στο Illustrator μέσα από το οποίο θέλω να σας περάσω μερικές σκέψεις μου σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας γραφικών. 

Πολλοί απο εσάς πιστεύετε ότι η δημιουργία γραφικών είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία, μία διαδικασία την οποία "παρατάτε" πριν καν την πιάσετε και αυτό φυσικά σας κάνει να χάνετε χρήματα από δημιουργίες τις οποίες θα μπορούσατε να πωλήσετε.

Δημιουργία Γραφικών στο Adobe Illustrator

Το σημερινό δημιουργημα που θα φτιάξουμε σήμερα το είδα να είναι τυπωμένο σε μπλουζάκι και να πωλείται σε ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα ρούχων παγκοσμίως. Αμέσως με το που το είδα το φωτογράφισα για να σας το αναδημιουργήσω σήμερα και με τον τρόπο αυτό να σας δώσω ακόμη ένα επιπλέον όπλο στην καταπολέμιση της -μη έμπνευσης- η οποία υπάρχει γιατί εμείς της το επιτρέπουμε!

Η σημερινή Δημιουργία Γραφικών στο Adobe Illustrator θα σας δώσει πολλές τεχνικές δημιουργίας για να δημιουργείτε κάθε μέρα κάτι καινούριο!

Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr

Το teachme.gr είναι η κορυφαία ιστοσελίδα με δημιουργικά βίντεο μαθήματα στα Ελληνικά! Εκμεταλλευτείτε τις πολύ χαμηλές premium συνδρομές και μέσα από χιλιάδες μαθήματα αναβαθμίστε τις γνώσεις σας! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium στο teachme.gr! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Γραφικών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]