Η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Μάθημα Photoshop δημιουργία αφίσας

Για κάθε "ποδοσφαιρόφιλο", έτσι και εμένα, η πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο κύπελλο αποτέλεσε μία ευχάριστη στιγμή στην καθημερινότητα μου! Πως να το κάνουμε το ποδόσφαιρο και ειδικά η Εθνική είναι πάντα στην καρδιά μου και πάντα μου αρέσει να την παρακολουθώ! Σήμερα θα συνδυάσω 2 απο τα αγαπημένα μου πράγματα, το ποδόσφαιρο και το Adobe Photoshop με θέμα την δημιουργία αφίσας. Έτσι, με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσουμε μία αφίσα για το Παγκόσμιο κύπελλο που έρχεται το Καλοκαίρι του 2014, αλλά με μία άλλη σκοπιά, μία ρετρό σκοπιά η οποία θα μας μεταφέρει στο μέλλον, όταν θα κοιτούν αυτή την εποχή και θα λένε: "Μουντιάλ στη Βραζιλία, ωραίες εποχές"!!!

Δημιουργία αφίσας Adobe Photoshop

Μάθημα Photoshop δημιουργία αφίσας

Στο σημερινό μάθημα Photo Manipulation στο Adobe Photoshop, θα δούμε την δημιουργία αφίσας, με "έξυπνο" σχεδιασμό και "ρετρό" ύφος! Ένα πολύ όμορφο μάθημα photoshop το οποίο θα σας μάθει πολλές και διάφορες τεχνικές δημιουργίας εντύπων και photo manipulations! Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά, θα μπορέσετε και εσείς να ετοιμάσετε το δικό σας γραφικό και να δώσετε το δικό σας στυλ που επιθυμείτε!

Έξυπνες ρυθμίσεις για άμεσα επαγγελματικά αποτελέσματα

Μέσα απο το σημερινό μας μάθημα, πέρα απο τις καλλιτεχνικές πινελιές, θα σας δείξω πόσο δυνατή και άμεση είναι η χρήση των Smart Objects και των Smart Filters. Επίσης θα δούμε πόσο δυνατό είναι το Panel του Kuler μέσα στο Adobe Photoshop και πόσο εύκολα και απλά θα γεμίσουμε "έμπνευση" μέσα απο άπειρες δωρεάν χρωματικές παλέτες!

2 δείγματα απο το σημερινό μάθημα

Συνεχίζουμε δυναμικά

Δεν σταματάμε ποτέ στο teachme.gr! Το αντίθετο μάλιστα, συνεχίζουμε δυναμικά και καθημερινά με νέα μαθήματα, νέα και δραστηριότητες με στόχο πάντα την δική σας δημιουργική αναβάθμιση! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε σήμερα στην ομάδα του teachme.gr και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση σε απεριόριστη εκπαίδευση! Μέσα απο τα χίλια και πλέον μαθήματα στο teachme.gr, κάντε το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος