Εισαγωγή στοιχείων στο αυτοκίνητο

Δημιουργία Αυτοκινήτου Νο8

Στο σημερινό μάθημα με θέμα την δημιουργία 3d αυτοκινήτου, θα ξεκινήσουμε το "ντύσιμο" του αυτοκινήτου μας! Σήμερα θα ασχοληθούμε με την τοποθέτηση των τροχών στο αυτοκίνητο, με στόχο πάντα την γενική ολοκλήρωση του αυτοκινήτου μας!

Δημιουργία Αυτοκινήτου

Δημιουργία Αυτοκινήτου Νο8

Και σήμερα θα χρησιμοποιήσω το Maxon Cinema 4D,  και θα προχωρήσουμε ένα βήμα περισσότερο στην ολοκλήρωση του δικού μας αυτοκινήτου! Σε αυτό το μάθημα 3d, θα χρησιμοποήσω τα αρχεία που είχαμε δημιουργήσει σε ένα παλαιότερο μάθημα στο Maxon Cinema 4D. Συγκεκριμένα θα χρησιμοποιήσω την "ζάντα", το "Ελαστικό" και το "δισκόφρενο" που είχαμε δημιουργήσει και πάλι μέσα απο το Maxon Cinema 4D πριν αρκετό καιρό! Με τον τρόπο αυτό θα ξεφύγουμε λίγο απο το "σασί" του αυτοκινήτου αλλά και θα δούμε τα λάθη του σκελετού τα οποία και θα διορθώσουμε στο επόμενο μάθημα!

Στην συνέχεια ακολουθεί το παρμπρίζ, τα καθίσματα, το τιμόνι, τα φανάρια και γενικότερα δημιουργικές επεμβάσεις στο αυτοκινητό μας!

Το σημερινό αποτέλεσμα

Δημιουργία Αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D

Δημιουργία Αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D

Εδώ στο teachme.gr, χρόνια τώρα εμπιστευόμαστε το Cinema 4D για οποιοδήποτε μάθημα 3D, η ευκολία στην χρήση, η συνεργασία με το Adobe After Effects και φυσικά η απόλυτη δημιουργία, το καθιστούν ένα απο τα πιό σημαντικά εργαλεία για κάθε δημιουργό!

Μείνετε Συντονισμένοι

Δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργική εκμάθηση εδώ στο teachme.gr! Αν θέλετε και εσείς να γίνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεστε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα, ξεκινήστε σήμερα και εκπαιδευτείτε μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα της κορυφαίας Ελληνικής Ιστοσελίδας video μαθημάτων! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος