Ολοκλήρωση του σκελετού του Αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D

Δημιουργία Αυτοκινήτου Μέρος 4ο

Άλλο ένα πολύ σημαντικό μάθημα στην δημιουργία του δικού μας αυτοκινήτου στο maxon cinema 4D έρχεται σήμερα όπου θα ολοκληρώσουμε τον βασικό σχεδιασμό του σκελετού του αυτοκινήτου μας! Έτσι το αυτοκινητό μας απο ένα απλό "κουτί", πλέον έχει την μορφή του κανονικού αυτοκινήτου που θέλουμε να δημιουργήσουμε!

Δημιουργία Αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D

Δημιουργία Αυτοκινήτου Μέρος 4ο

Στο σημερινό μας μάθημα 3D Δημιουργίας μέσα απο το Maxon Cinema 4D, θα ασχοληθούμε με τα "δύσκολα σημεία" του αυτοκινήτου και θα δούμε πως μπορούμε να "δαμάσουμε" το HyperNurbs, έτσι ώστε να λειτουργεί όπως εμείς το θέλουμε! Στην συνέχεια θα ασχοληθούμε με το "κόψιμο" του σκελετού του αυτοκινήτου σε απαραίτητα πλαίσια όπως οι πόρτες κλπ για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε ολοένα και περισσότερο προς την ολοκλήρωση!

Μείνετε Συντονισμένοι

Δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργική εκμάθηση εδώ στο teachme.gr! Αν θέλετε και εσείς να γίνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεστε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα, ξεκινήστε σήμερα και εκπαιδευτείτε μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα της κορυφαίας Ελληνικής Ιστοσελίδας video μαθημάτων! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος