Γρήγορο 3D Ύφος!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και έχουμε το μάθημα της εβδομάδας αφιερωμένο στην Γραφιστική! Σήμερα θα σας δείξω πόσο εύκολα και πόσο απλά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ύφος 3D στα γραφικά σας με ελάχιστες και πολύ απλές κινήσεις! Φυσικά όλα θα γίνουν μέσα στο μαγικό Adobe Illustrator!

Μάθημα Illustrator

Όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο teachme.gr, έτσι και σήμερα, το εφέ που θα δημιουργήσουμε θα γίνει μέσα απο το Adobe Illustrator! Ένα υπέροχο μάθημα Illustrator μέσα απο το οποίο θα μάθετε να σχεδιάζετε αλλά κυρίως να σκέφτεστε σε ύφος 3D! Έτσι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μοναδική 3D γραφικά και σίγουρα δεν θα χρειαστεί να τα αγοράσετε ποτέ ξανά απο κάποιο stock site!

Η τεχνική απο το σημερινό μάθημα Illustrator

Γραφικά σε 3D ύφος - Μάθημα Illustrator

Γραφικά σε 3D ύφος - Μάθημα Illustrator

Τα καλύτερα εδώ, στο teachme.gr

Το μάθημα Illustrator αλλά και χιλιάδες ακόμη μαθήματα, αποδεικνύουν ότι το teachme.gr είναι εδώ για να σας δείξει τεχνικές αιχμής μέσα απο τα κορυφαία προγράμματα της αγοράς! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε το πολύτιμο αγαθό της γνώσης στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς! Κάντε ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό σας, γίνετε σήμερα και εσείς Premium! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος