Ένα ιδιαίτερο εφέ κειμένου!

Γράφοντας με Κιμωλία | Μάθημα Illustrator

Καλημέρα φίλες και φίλοι! Σήμερα ξεκινούν οι σχολικές εκπτώσεις του teachme.gr (κάντε κλικ εδώ για να τις δείτε) και θα σας δείξω το βασικό "εφέ" της νέας μου διαφήμισης! Φυσικά μιλάω για το εφέ κειμένου που χρησιμοποίησα στην διαφήμιση "Back to School", το οποίο δεν είναι άλλο απο το εφέ της "κιμωλίας" στα κειμενά μας!

Γράφοντας με "Κιμωλία"

Δευτέρα σημαίνει "Μάθημα Γραφιστικής" και θα δούμε το μαγικό Adobe Illustrator να μας εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά! Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα σας δείξω το εφέ με την γραφή από κιμωλία και πόσο εύκολα μέσα απο το σημερινό μάθημα Illustrator, θα "ερωτευτείτε" το φανταστικό αυτό πρόγραμμα! Θα ξεκινήσουμε απο το απόλυτο μηδέν και θα ολοκληρώσουμε ένα πανέμορφο εφέ το οποίο θα μπορέσετε στην συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό επιθυμήσετε!

Μοναδική Δημιουργική Εκμάθηση

Στο teachme.gr και μέσα απο τα μαθήματα της σελίδας, έχω σαν σκοπό και στόχο να σας δείξω μοναδικές τεχνικές οι οποίες θα σας εξοπλίσουν με άμεσες δημιουργικές λύσεις! Μαθήματα σαν το σημερινό, τα οποία θα σας εξοικονομήσουν χρήματα απο κάποια αγορά "ειδικής γραμματοσειράς" και συγχρόνως θα σας μάθουν ιδιαίτερες τεχνικές, θα βρείτε εκατοντάδες μέσα απο την Premium συλλογή μαθημάτων! Οπότε γιατί χάνετε ακόμη πολύτιμο χρόνο; Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κερδίστε την απόλυτη γνώση στο ελάχιστο κόστος! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος