Χωρίς Τέλος στην Δημιουργία!

Γνωρίζοντας τις Βούρτσες στο Adobe Illustrator

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και σας έχω ένα ξεχωριστό μάθημα Adobe Illustrator το οποίο θα σας κάνει να δείτε το πρόγραμμα με "αλλο μάτι" και θα σας μετατρέψει από απλούς χρήστες του προγράμματος, σε δημιουργούς με αστείρευτη φαντασία! Όλα αυτά μέσα από τις βούρτσες στο Adobe Illustrator!

Γνωρίζοντας τις Βούρτσες στο Adobe Illustrator

Όλοι μας γνωρίζουμε τις βούρτσες στο Adobe Photoshop και πόσο υπέροχη δουλειά κάνουν στο να μας επιτρέπουν να τοποθετούμε νέα στοιχεία στις φωτογραφίες μας. Στο Adobe Illustrator οι βούρτσες κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγματα αλλά και πολλά περισσότερα! Το σημερινό μάθημα αποτελεί μία παρουσίαση των βουρτσών και των σετ βουρτσών που υπάρχουν στην βιβλιοθήκη του προγράμματος και σκοπό έχουν να μας μετατρέψουν σε ταχύτατους δημιουργούς χωρίς τέλος στην φαντασία.

Δεν χρειάζεται να είστε καλλιτέχνης

Πολλοί πιστεύουν ότι τα γραφιστικά προγράμματα όπως το Adobe Illustrator, απαιτούν έστω και λίγο να έχουμε μία "καλλιτεχνική φλέβα" για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε. Φυσικά αυτό δεν είναι αλήθεια (αν και είναι καλό να υπάρχει μία καλλιτεχνική διάθεση γενικώς), τα βασικά στοιχεία που καθορίζουν έναν γραφίστα είναι η γνώση του προγράμματος και η συνεχής εκπαίδευση στο πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει. Το σημερινό μάθημ illustrator αποτελεί μία απόδειξη ότι απλώς με την γνώση του προγράμματος θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε φανταστικά πράγματα τα οποία δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να τα δημιουργήσετε τόσο εύκολα!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Το teachme.gr βρίσκεται δίπλα σας από το 2009 και σας δίνει συνεχώς τις καλύτερες δημιουργικές λύσεις σε όλα όσα σας απασχολούν! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς στο teachme.gr και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Μέσα από χιλιάδες μαθήματα, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση των προγραμμάτων που αγαπάτε και έτσι να κάνετε εύκολα και απλά, το όνειρο σας επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ