Θα στο κόψει το μουστάκι!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έφτασε η ημέρα για το μάθημα επεξεργασίας Φωτογραφίας! Σήμερα θα σας δείξω μία πολύ ειδική και άκρως ιδιαίτερη τεχνική φωτογραφικού ρετούς! Σήμερα θα μάθουμε να "ξυρίζουμε" το μουστάκι απο τα πορτραίτα μας με απόλυτη επιτυχία! Έτσι απο εδώ και στο εξής θα είμαστε σε θέση να ξυρίζουμε και μουστάκια χωρίς κανένα πρόβλημα! Φυσικά πάντα με την βοήθεια του πανίσχυρου Adobe Photoshop!

Μάθημα Photoshop

Οι τεχνικές ρετους που έχουμε δείξει στο teachme.gr όλα αυτά τα χρόνια έχουν εξοπλίσει τους φωτογράφους πανελλαδικά να μπορούν να αναλάβουν ακόμη και τα πιό δύσκολα project! Έτσι και σήμερα με ένα δύσκολο κατά τα άλλα θέμα, το μουστάκι, θα δούμε πόσο εύκολο είναι όχι να κάνουμε "μπακαλίστικη" δουλειά, αλλά πραγματικά να αναδημιουργήσουμε πρόσωπο και έτσι να εξαφανίσουμε το μουστάκι! Δώστε μία νέα εμφάνιση στο πορτραίτο σας είτε εξαφανίζοντας το μουστάκι, ειτε ακόμη αλλάζοντας στυλ στο μουστάκι! Ένα υπέροχο μάθημα photoshop το οποίος σίγουρα θα σας γοητεύσει!

Δείγμα πριν και μετά

Αφαίρεση μουστακιού σε φωτογραφία - Μάθημα photoshop

Αφαίρεση μουστακιού σε φωτογραφία - Μάθημα photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι

Στο teachme.gr σας δείχνω καθημερινά τι πρέπει να κάνετε για να ξεφύγετε απο την οποιαδήποτε κρίση και να κάνετε μία νέα αρχή στην καριέρα σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι η δημιουργική εκπαίδευση και στην συνέχεια θα δείτε μπροστά σας να ανοίγουν νέοι ορίζοντες!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 3ο Πακέτο Ψηφιακού Ρετούς το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]