Η Απόλυτη Αφαίρεση Φόντου!

Το ON1 Layers σας το έδειξα στο προηγούμενο άρθρο όσον αφορά την δυναμική του επεξεργασία φωτογραφίας και χρήσης των επιπέδων (layers). Μία ακόμη κρυφή και πάρα πολύ δυνατή του λειτουργία είναι η αφαίρεση φόντου! Την αφαίρεση φόντου την έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν κυρίως στο Photoshop (δείτε εδώ όλα τα σχετικά μαθήματα), σήμερα ωστόσο θα σας δείξω πως η νέα σουίτα της ON1 Software μπορεί να κάνει και αφαίρεση φόντου χωρίς πρακτικά καμία δυσκολία!

Αφαίρεση Φόντου με το ON1 Layers

Στις προηγούμενες εκδόσεις της σουίτας της ON1 Software υπήρχε ως εφαρμογή το Perfect Mask το οποίο μας επέτρεπε να κάνουμε πολύ δυνατή αφαίρεση φόντου. Αυτή τη φορά, στην ON1 Photo 10 η σουίτα έχει απορροφήσει την συγκεκριμένη εφαρμογή μέσα στο ON1 Layers και με τον τρόπο αυτό μας επιτρέπει να "μασκάρουμε" όχι μόνο φωτογραφίες αλλά ξεχωριστά layers κατά την διαδικασία "χτισίματος" ενός φώτο κολάζ.

Πλέον η αφαίρεση φόντου μπορεί να είναι μία διαδικασία ελαχίστων κλικ και αν θέλουμε να εξαφανίσουμε εντελώς το παλαιό, με κάτι νέο, μπορούμε να το κάνουμε όσο πιο λεπτομερώς θέλουμε χωρίς κανένα πρόβλημα! Πραγματικά αυτή η σουίτα με εντυπωσιάζει σε κάθε της άνοιγμα!

Μείνετε συντονισμένοι

Στο teachme.gr διαρκώς ψάχνω λύσεις για να καταφέρετε να κάνετε την δουλειά σας πολλαπλά επίπεδα. Η ON1 Photo 10 σουίτα είναι μία ολοκληρωμένη λύση για τον αρχάριο αλλά και προχωρημένο φωτογράφο! Αποκτήστε τη (κάντε κλικ εδώ) άμεσα και εκμεταλλευτείτε τις απίστευτες δυνατότητες της! Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr γιατί στο τέλος της παρουσίασης κάποιος τυχερός θα αποκτήσει την σουίτα ON1 Photo 10 εντελώς δωρεάν μετά απο κλήρωση!