Ένας φωτογραφικός "εφιάλτης"!

Αφαίρεση δύσκολου Φόντου.

Αποτελεί ίσως το πιό δημοφιλές ερώτημα των μαθητών που ασχολούνται με την επεξεργασία φωτογραφίας. Η αφαίρεση φόντου είναι ένα θέμα που απασχολεί όλους τους φωτογράφους και συνήθως οι ιστορίες γύρω απο την αφαίρεση φόντου είναι ιστορίες "θρίλερ", καθώς η αφαίρεση φόντου τις περισσότερες φορές αποτελεί μία δύσκολη διαδικασία. Ειδικά όταν το περιβάλλον της φωτογράφισης δεν είναι "ελεγχόμενο", τότε το να μπορέσεις να αφαιρέσεις επιτυχώς ένα φόντο και να διαχωρίσεις το μοντέλο απο την φωτογραφία, αποτελεί μία "δύσκολη" διαδικασία!

Αφαίρεση Φόντου

Αφαίρεση δύσκολου Φόντου.

Στο teachme.gr έχουμε δείξει και παλαιότερα πως με διάφορους τρόπους μπορούμε να κάνουμε αφαίρεση φόντου. Κάντε κλικ στο Αφαίρεση Φόντου για να δείτε τα αντίστοιχα μαθήματα. Σήμερα όμως θα δούμε την αφαίρεση φόντου με μία άλλη οπτική, έτσι θα προσπαθήσουμε και εν τέλει θα καταφέρουμε να αφαιρέσουμε ένα δύσκολο φόντο απο ένα δύσκολο θέμα με χρήση αποκλειστικά των εργαλείων του Adobe Photoshop! Ένα μάθημα Photoshop το οποίο θα σας δείξει ότι ακόμη και δύσκολα θέματα όπως άνθρωποι και ζώα, με τρίχες και τρίχωμα γενικότερα, μπορούν να "απομονωθούν" απο το αρχικό τους φόντο και στην συνέχεια να μεταφερθούν σε ένα νέο φόντο χωρίς απώλειες!

Δείγμα Αφαίρεσης Φόντου

Τα καλύτερα μαθήματα είναι εδώ

Απο το 2009 σας εξοπλίζω καθημερινά με μαθήματα στα Ελληνικά! Σήμερα, μέσα απο χιλιάδες μαθήματα έχετε την δυνατότητα να εκπαιδευτείτε οικονομικά και απόλυτα μέσα απο το teachme.gr! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium και κάντε αυτό που έκαναν πολλοί απο εσάς μέσα απο το teachme.gr, δηλαδή το χόμπυ τους ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Διαβάστε εδώ πως θα γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος.

Καλό μάθημα :Ρ