Ποτέ ξανά σκουπίδια στις Φωτογραφίες μας!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας μέσα απο το οποίο θα σας δείξω πόσο εύκολα θα καταφέρετε να αφαιρέσετε τα σκουπίδια που εμφανίζονται στις φωτογραφίες σας! Μία τεχνική η οποία θα σας επιτρέψει με έναν πανεύκολο τρόπο να αφαιρέσετε σκουπίδια που φαίνονται αλλά και σκουπίδια που δεν φαίνονται "δια γυμνού οφθαλμού"!

Μάθημα Lightroom

Το Adobe Photoshop Lightroom αποτελεί ένα πρόγραμμα "εργαλείο" για όλους τους φωτογράφους και εδώ στο teachme.gr το έχουμε καλύψει μέσα απο "Ιδιαίτερα Μαθήματα" (κάντε κλικ εδώ για να τα δείτε) αλλά και μέσα απο στοχευμένα premium μαθήματα (κάντε κλικ εδώ για να τα δείτε). Στο σημερινό premium free μάθημα Lightroom θα σας δείξω μία πανίσχυρη δυνατότητα του προγράμματος η οποία θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε και στην συνέχεια να καθαρίσετε τα "σκουπίδια" στις φωτογραφίες σας! Έτσι πλέον θα έχετε πεντακάθαρες φωτογραφίες χωρίς καθόλου κόπο!!

Αντιμετώπιση και Πρόληψη

Και επειδή στόχος μου είναι πάντα η πρόληψη των σκουπιδιών, μετά απο το σημερινό μάθημα Lightroom στο οποίο θα δούμε την αφαίρεση σκουπιδών, σύντομα θα δούμε και πως θα καθαρίζουμε την φωτογραφική μας μηχανή έτσι ώστε να προβλέψουμε τα σκουπίδια χωρίς να χρειαστεί στην συνέχεια να χάσουμε πολύτιμο χρόνο στην επεξεργασία! Με απλά λόγια το teachme.gr θα σας βοηθήσει να "καθαρίσετε" με τις φωτογραφίες σας!!!

Ελάτε στο μέλλον του teachme.gr

Καθημερινά απο το 2009 δημιουργώ δημιουργικά μαθήματα για κάθε τομέα που σας ενδιαφέρει! Έτσι μέσα απο τα Premium μαθήματα θα καταφέρετε να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα και θα μπορέσετε να ακολουθήσετε επιτέλους το πάθος σας! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος και δείτε το μέλλον σας με ένα πολύ διαφορετικό μάτι! Κάντε κλικ εδώ για τις απαραίτητες πληροφορίες!

Καλό μάθημα :Ρ