Τα πάντα όλα, αυτόματα!

Αυτόματη Αρίθμηση Σελίδων στο inDesign

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Συνεχίζουμε δυναμικά και αυτή την εβδομάδα με μοναδικά μαθήματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα Ελληνικά! Σήμερα θα ασχοληθούμε με το κορυφαίο Adobe inDesign μέσα απο το οποίο θα αναλύσουμε και θα μάθουμε πόσο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε την αυτόματη αρίθμηση σελίδων μέσα απο πραγματικά ελάχιστες κινήσεις!

Αυτόματη Αρίθμηση Σελίδων στο inDesign

Σίγουρα όσοι ασχολείστε με την Γραφιστική και ιδιαίτερα με την τυπογραφία, έχετε φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο ασχολείστε με πολυσέλιδα project τα οποία απαιτούν την γνωστή μας αρίθμηση στο κάτω μέρος της σελίδας. Ένα στοιχείο που εκτός απο απαραίτητο, είναι και αυτονόητο σε κάθε πολυσέλιδο ή βιβλίο. Φυσικά η αρίθμηση ενός βιβλίου 100 ή και περισσοτέρων σελίδων αποτελεί για τους -μη- γνώστες του Adobe inDesign, μία τρομακτική διαδικασία καθώς δεν είναι μόνο η διαδικασία αρίθμησης χειροκίνητα 100 σελίδων, αλλά και η επαναρίθμηση των σελίδων σε περίπτωση αλλαγής (πρόσθεσης/αφαίρεσης) ενδιάμεσων σελίδων.

Σήμερα λοιπόν θα εξαφανίσουμε αυτόν τον "εφιάλτη" και θα σας δείξω πόσο εύκολα και πραγματικά "δυναμικά" θα σας δείξω τον σωστό τρόπο αρίθμησης των σελίδων σε ένα πολυσέλιδο έντυπο ή βιβλίο!

Μείνετε συντονισμένοι

Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, συνεχίζω να σας εξοπλίζω με τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα στα Ελληνικά! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος και αποκτήστε την απόλυτη γνώση μέσα απο τα χιλιάδες βίντεο μαθήματα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium. Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος