Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σας γράφω σήμερα για να σας ενημερώσω σχετικά με τις αλλαγές τιμών στο teachme.gr.

Αφουγκράζομαι τις απόψεις σας

Λόγω ότι θέλω να κρατάω πάντα ανοικτή επικοινωνία με όλα τα μέλη της σελίδας, αμέσως μετά την δημοσίευση του άρθρου με τις επικείμενες αλλαγές στις τιμές, έλαβα δεκάδες ή και εκατοντάδες email απο μέλη του teachme.gr τα οποία μου ζητούσαν να μην κάνω αλλαγές στις τιμές της σελίδας καθώς είναι ήδη πολύ πιεσμένη η κατάσταση οικονομικά. 

Με σκέψη πάντα σε εσάς

Στόχος μου εξ'αρχής, δεν είναι να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ απο εσάς, αλλά να διασφαλίσω την ποιότητα του teachme.gr και φυσικά να ανεβάσω ποιοτικά τις υπηρεσίες που παρέχω ήδη.

Ωστόσο επειδή το teachme.gr είστε εσείς και μαζί έχουμε ξεκινήσει και πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα μπορούσα να μην ακούσω, ή μάλλον καλύτερα να διαβάσω τα email σας και μαζί με εκείνα τις δικές σας ανησυχίες.

Έτσι αποφάσισα να μην αλλάξω τις τιμές, τουλάχιστον όχι αυτή την εποχή που βρισκόμαστε ακόμη μέσα στην "δύνη" της Οικονομικής Κρίσης γιατί δεν θα ήθελα ποτέ να σας προσθέσω έναν ακόμη "οικονομικό πονοκέφαλο", αλλά να σας προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ έτσι ώστε και η ποιότητα να παραμείνει σε υψηλά στάνταρ αλλά και το κόστος να είναι το χαμηλότερο δυνατό.

Οι αλλαγές θα συνεχιστούν

Οι αλλαγές που έχω γράψει σε προηγούμενο άρθρο, σχετικά με την πιστοποίηση μέσα απο το teachme.gr αλλά και τα Webinars θα συνεχιστούν, ίσως με μία μικρή καθυστέρηση, αλλά θα συνεχιστούν. Επίσης θα έρθουν νέες συναρπαστικές αλλαγές όσον αφορά την εμφάνιση της σελίδας και της ευκολίας ως προς την εύρεση του περιεχομένου που σας ενδιαφέρει.

Με την ίδια "τρέλα" και την ίδια "τρελή" τιμή!

Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να σας παρέχω ποιοτικά μαθήματα στην πιό οικονομικά "τρελή" τιμή της αγοράς και εύχομαι να υποστηρίξετε την προσπάθεια μου ακόμη περισσότερο!

Καλή συνέχεια!