Έξυπνη Παράγραφος στο WordPress!

Καλημέρα φίλες και φίλοι! Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα έχουμε το καθιερωμένο μάθημα για το Web Design μέσα απο το οποίο θα σας δείξω μία κρυφή δύναμη του WordPress όσον αφορά την επεξεργασία και ρύθμιση του κειμένου! Σήμερα στο μάθημα wordpress θα καταφέρουμε να κάνουμε τα κειμενά μας εντελώς ελεγχόμενα απο εμάς, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπορέσουμε να μετατρέψουμε το site μας σας κάτι πολύ διαφορετικό απο μία απλή σελίδα!

Μάθημα WordPress

Όλοι οι δημιουργοί με το WordPress φθάνουν πάντα στο σημείο στο οποίο θέλουν να κάνουν τις σελίδες κειμένου λίγο διαφορετικές, λίγο πιο ξεχωριστές ή να τις μετατρέψουν σε αυτό που έχει φανταστεί ο πελάτης! Έτσι η φυσιολογική ροή ενός κειμένου σε μία σελίδα ή ένα άρθρο, μπορεί να μην είναι πάντα αυτό που ψάχνουμε.. Πολλοί θέλουν να αλλάξουν το κλασσικό στυλ κειμένου των σελίδων του WordPress και να κάνουν το κείμενο 2στηλό, 3στηλο κλπ. Έτσι αυτομάτως θα μετατρέψουν μία σελίδα σε κάτι πολύ διαφορετικό, φανταστείτε ένα βιβλίο με την φυσιολογική ροή ενός κειμένου όπως την γνωρίζουμε, φανταστείτε το ίδιο βιβλίο με το κείμενο σε δύο ή και περισσότερες στήλες. Αυτομάτως παίρνει την μορφή ενημερωτικό εντύπου, εφημερίδας κλπ! Αυτή τη μαγεία θα ανακαλύψουμε σήμερα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος (πίνακες, divs κλπ)!

Όλα θα γίνουν απλά και πανεύκολα όπως πολύ καλά μας έχει "καλομάθει" το WordPress!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, συνεχίζω και σας εξοπλίζω καθημερινά με τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα στα Ελληνικά! Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά, βρείτε σήμερα αυτό που πάντα ψάχνατε και κάντε το χόμπυ σας ένα δημιουργικό επάγγελμα! Είναι τόσο απλό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γίνετε και εσείς Premium! Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πως θα γίνει αυτό!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε απο εδώ το plugin που θα χρησιμοποιήσουμε σήμερα