Η "Γήρανση" ως επιλογή!

Άσπρα Γένια στο Adobe Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Αυτή την Τετάρτη στο μάθημα Photoshop θα σας δείξω πως θα καταφέρουμε να μετατρέψουμε ένα πρόσωπο σε μία πιο γηρασμένη προσωπικότητα. Ένα φανταστικό και διασκεδαστικό μάθημα στο Adobe Photoshop, το οποίο απλά θα μας δείξει για ακόμη φορά, τις εκπληκτικές του δυνατότητες!

Μάθημα Photoshop

Έχω κουραστεί να βλέπω τον Χάρυ Πότερ εδώ και 15 χρόνια να παραμένει ο ίδιος και να το παίζει πιτσιρίκι. Το ίδιο συνέβαινε και στον Ralph Maccio, στις εποχές του "Karate Kid". Και τότε με τον Daniel και σήμερα με τον Harry, ήθελα να μας κάνουν την χάρη να μας δείξουν την πραγματική τους ηλικία. Φυσικά δεν το έκαναν ποτέ (στις ταινίες τουλάχιστον), έτσι θα πάρω εγώ την πρωτοβουλία και να έχω βασικό πρωταγωνιστή του σημερινού μας μαθήματος στο Adobe Photoshop έναν απο τους 2 χαρακτήρες!

Άσπρα Γένια στο Photoshop

Το τελικό αποτέλεσμα στο σημερινό μάθημα Photoshop

Άσπρα Γένια στο Photoshop

Άμεση Γήρανση και Άσπρα Γένια! | Μάθημα Photoshop

Το μάθημα Photoshop που θα παρακολουθήσετε, μπορεί να διαρκεί λίγα λεπτά, αλλά άμεσα και απλά, θα καταφέρετε να μάθετε μερικές πολύ σημαντικές τεχνικές οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην συνέχεια σε οποιαδήποτε Photo Manipulations ή Face Retouching!

Αυτό είναι το teachme.gr

Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, το teachme.gr συνεχίζει δυναμικά να εκπαιδεύει χιλιάδες μαθητές! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε και εσείς σαν Premium και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 4ο Πακέτο Ψηφιακού Ρετούς το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]