Εγκεφαλική διάθεση!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα και το μάθημα Cinema 4D είναι εδώ, μέσα απο το οποίο θα αποτυπώσουμε την εγκεφαλική αντίδραση όταν ερωτευόμαστε! Θα πάμε το θέμα του έρωτα σε μεγάλο βάθος και θα φτάσουμε ακριβώς στο σημείο “μηδέν”, δηλαδή στο κύτταρο που αντιδρά πρώτο και δημιουργεί την ερωτική διάθεση και εν τέλει την αγάπη προς τον αγαπημένο μας! Όλα ξεκινούν απο μία χημική αντίδραση και στο σημερινό μάθημα cinema 4d θα δημιουργήσουμε συνθήκες εργαστηρίου, για να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε το συγκεκριμένο γεγονός!

Μάθημα Cinema 4d

Φυσικά η παραπάνω παρουσίαση μπορεί κάλλιστα να αλλάξει διάθεση και να σας δώσει την ιδέα να παρουσιάσετε ένα απολύτως υγιές κύτταρο, ή έναν ιό ο οποίος βρίσκεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Γι’αυτο το Maxon Cinema 4D είναι ένα μαγικό πρόγραμμα, γιατί μας δίνει την ευκολία να δημιουργήσουμε όποιες καταστάσεις επιθυμούμε! Έτσι και το σημερινό μάθημα Cinema 4D, θα μας μάθει ιδιαίτερες τεχνικές μοντελισμού αλλά δημιουργίας Materials, με στόχο, να αποτυπώσουμε την ευφορία της αγάπης μέσα στα κύτταρα μας!

Δείγματα κυττάρων

Το μικροσκόπιο του teachme.gr μπήκε στο σώμα μας και “φωτογράφισε” τις καταστάσεις των κυττάρων σύμφωνα με τα συναισθήματα μας! Δείτε τις παρακάτω εικόνες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα αλλά έτσι τα φαντάστηκα και τα προσάρμοσα με την βοήθεια του Adobe Photoshop μετά το render στο Maxon Cinema 4D

Δείγμα κυττάρου σε κανονική ψυχολογική κατάσταση - Μάθημα Cinema 4D

Δείγμα κυττάρου σε κανονική ψυχολογική κατάσταση – Μάθημα Cinema 4D

Δείγμα κυττάρου σε κατάσταση "Ευφορίας" - Μάθημα Cinema 4D

Δείγμα κυττάρου σε κατάσταση “Ευφορίας” – Μάθημα Cinema 4D

Δείγμα κυττάρου σε κατάσταση "Ζήλειας" - Μάθημα Cinema 4D

Δείγμα κυττάρου σε κατάσταση “Ζήλειας” – Μάθημα Cinema 4D

Δείγμα κυττάρου σε κατάσταση "Θυμού" - Μάθημα Cinema 4D

Δείγμα κυττάρου σε κατάσταση “Θυμού” – Μάθημα Cinema 4D

Δείγμα κυττάρου σε κατάσταση "Ερωτικής Απογοήτευσης" - Μάθημα Cinema 4D

Δείγμα κυττάρου σε κατάσταση “Ερωτικής Απογοήτευσης” – Μάθημα Cinema 4D

Μείνετε συντονισμένοι

Το teachme.gr βρίσκεται εδώ μαζί σας 24 ώρες το 24 ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με στόχο την δική σας δημιουργική εκπαίδευση! Ξεκινήστε σήμερα και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Κάντε σήμερα το χομπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα μέσα απο μία Premium Συνδρομή! Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο 3D Δημιουργίας το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]